Miért nem érti ezt meg anyukám?
Azért nem érti meg, mert ez már tényleg nem normális.
Gyerekkoromban én is ilyen voltam, a mai napig gyűlölöm őket, és ha épp ott van apukám vag barátom vagy valaki, megkérem, hogy tüntesse el. De azért sikongatni?!
Tanuld meg kezelni. Lerázod magadról, utána taposd agyon, üsd le papuccsal, vagy fújd le csótányírtóval (az mindent megöl xD) Nem kellemes érzés, de az itteni pókok tényleg nem halálosak (mondom én, aki szinte minden rovarcsípésre allergiás).
De azzal, hogy próbáltad nem észrevenni, stb, már jó úton haladsz. Nekem a fordulópont barátnőm bátyjának a pókja volt, ocsmány egy állat volt, de megnéztem a terráriumban. Aztán egy szép napon az utcán találkoztam egy tarantulával vagy hasonlóval, valahonnan elsétált gondolom, hát majdnem sokkot kaptam, de továbbmentem és kész. Nem bánt senkit se csak úgy.
Anyukádtól kérj bocsánatot, aztán próbáld orvosolni a problémát, esetleg keress fel ezzel egy orvost. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!