Kamaszkorotokban szöktetek el bulizni, nyaralni stb?
Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 11:32
11/16 TOMAtm válasza:
az exem tesója szexelni szökdös el,mindenféle alakkal összeáll pedig még csak 14 éves,az anyja meg azt hiszi h alszik,meg h jókislány.
12/16 anonim válasza:
Igen, sok "álottalvós" buliban voltam én is és sokszor settenkedtem ki éjjelente diszkóba is. Utóbbi necces volt nagyon, mert apukám szobája közvetlen a bejárati ajtónál volt, nagyon izgalmas volt. Mindenesetre mindig hagytam egy cetlit arról, hogy hova mentem, mert féltem, hogy észreveszi, szerencsére egyszer sem buktam le. :)
13/16 anonim válasza:
1 napra velencére mentem 4-5 fiúval. És otthon azt mnodtam, hogy este megyek... közbe direkt nem mentem haza... buliba is szöktem már el... meg csak úgy szimplán
17L
14/16 anonim válasza:
Nekem is volt, álottalvós is, szökés is discoba,buliba:D nekem is izgalmas volt mert a barátnőmmel az utcafronti ablakon kellett levezni,(A4-es papíron rikító filccel,hogy lássa),hogy még nem tudok menni,mert még nem alszanak:) olyan jó így visszagondolni rá:)plussz egy 3 méteres vaskapun kellett átmászni:)
15/16 anonim válasza:
Én most vagyok kamasz, 17 éves lány vagyok, mostmár nem kell szökdösnöm, el vagyok engedve mindenhova, de 14 évesen volt, hogy "barátnőmnél alszok" címen elmentünk bulizni. Az ő szülei tudtak róla, ők falaztak nekem, de mindig elvittek, meg értünk jöttek buli után, akkor még 11-12-ig voltunk elengedve. :) Viszont tavaly amikor lementünk pár napra Siófokra, egyik barátnőmet nem akarták elengedni a szülei, a pénze megvolt rá, és amúgy már 18-at betöltötte, úgyhogy fogta magát és eljött, úgysem tudtak mit csinálni vele a szülei. De ezt nem mondanám szökésnek, végülis 18 évesen nem gondolom, hogy szökdösni kéne a szülők elől...
16/16 anonim válasza:
Uhh igen volt rá példa. Azt mondtam, h barátnőmnél alszok, közben meg bulizni mentünk :P
Utólag azért bánom, h hazudtam... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!