Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc barátságról...

Melyik a kedvenc barátságról szóló idézetetek? (ne linket írjatok)

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 20:59
1 2
 11/17 anonim válasza:
61%

“A barátság nem létszükséglet, mint ahogy nem az a filozófia és a művészet sem… Értéktelen a létfenntartás szempontjából, ugyanakkor egyike azon dolgoknak, melyek értelmet adnak a létfenntartásnak.” (C. S. Lewis)

ez a kedvencem :) mert nem nyálas, se nem veszi poénra, hanem igaz *-*

2011. máj. 14. 21:23
 12/17 emlya ***** válasza:
" Legszentebb dolog a barátság, többet ér, mint minden királyság!"
2011. máj. 14. 21:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem így fogalmaznék,hogy "gyér a környezetem",hanem inkább sokat csalódtam a nő barátaimban.
2011. máj. 14. 21:27
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is sajnálom a csalódásokért azt, aki nem talált még nőben igaz barátra.. Én eléggé nőellenes vagyok, idegesít egy átlagos nőben elég sok tulajdonság (bocsánat nőtársaim, lehet ez lenne az a bizonyos irigység/féltékenység?:) de ha még nekem is sikerült őszinte barátra lelnem egy nőben, és már több mint 12 éve támaszt nyújtani egymásnak, akkor igenis lehetséges! Pedig tudom, hogy bizonyos dolgokban jobb nálam, de másban meg én vagyok jobb.. szóval ez a szebb/jobb/okosabb kifogás szerintem csak azoknál aktuális, akikkel az ember nincs egy hullámhosszon, azzal a bizonyos személlyel kapcsolatban viszont ez fel sem merül..

Az én kedvenc idézetem eléggé elkoptatott, de igaz:

"A barátok olyanok, mint a csillagok. Nem mindig látod őket, de tudod, hogy vannak.."

Férfi-női barátságról nem tudok idézetet, de szerintem a barátság nemtől független, ugyanez vonatkozik arra is:)

2011. máj. 14. 21:29
 15/17 anonim ***** válasza:
64%
"Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem a kutyámat"
2011. máj. 14. 21:33
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"De tudom, hogy van madár, mely nem bírja a kalitkát. Túl ékes a tolla. És amikor elrepül, végül örülsz, hiszen bűn volt bezárva tartani. Mégis, minden szürke és unalmas marad utána. Azt hiszem, egyszerűen hiányzik a barátom."

A remény rabjai

:(

2011. máj. 15. 00:53
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"Az igaz barát, aki mellett mersz önmagad lenni!"

"IGAZ BARÁT:

* Az egyszerű barát, mikor meglátogat, úgy viselkedik, mint egy vendég.

* Az igaz barát kinyitja a frigót, és kiszolgálja magát, és egy cseppet sem érzi különösnek, hogy a végén a lábával csapja be az ajtaját.

* Az egyszerű barát sohasem lát sírni téged.

* Az igaz barát válla nedves a könnyeidtől.

* Az egyszerű barát nem tudja a szüleid keresztnevét.

* Az igaz barát tudja a telefonszámukat is.

* Az egyszerű barát egy üveg bort hoz a bulidra.

* Az igaz barát korábban jön, hogy segítsen főzni és tovább marad, hogy segítsen takarítani.

* Az egyszerű barát gyűlöli, ha álmából felkelted.

* Az igaz barát azt kérdi, miért vártál ilyen sokáig a hívással?

* Az egyszerű barát azért keres, hogy beszéljen veled a gondjaidról.

* Az igaz barát azért keres, hogy segítsen megoldani azokat.

* Az egyszerű barát csodálkozik a romantikus múltadon. (történeteiden vagy történelmeden)

* Az igaz barát zsarol velük!

* Az egyszerű barát azt gondolja, hogy a barátság véget ér egy vitával.

* Az igaz barát fölhív a bunyó után.

* Az egyszerű barát reméli, hogy mindig ott leszel, ha szüksége lesz rád.

* Az igaz barát reméli, hogy mindig ott lehet, ha szükséged lesz rá ."

A jó barátnő leteszi az embernek az óvadékot. A kitűnő barát együtt szalad az emberrel a rendőrség elől, és azt rikoltozza, hogy "Hű, ez meleg helyzet volt."

A jó barát garantálja, hogy kihoz a börtönből, de az igazi barát ott fog ülni melletted, amíg ki nem szabadulsz.

2011. máj. 15. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!