Melyik a kedvenc idézetetek? (barátságról)
"LEgjobb barát az, aki ha megölsz egy embert, azt kérdezi, ásót hozzak vagy lapátot?"
"Mindig a barátom leszel: túl sokat tudsz"
A barátságot a nagy sikerek ugyanúgy próbára teszik, mint a nagy kudarcok.
Rácz Zsuzsa
Aki barátot talál, kincset talál.
- Micimackó! Mi van, ha egyszer elkövetkezik egy olyan nap, amikor el kell válnunk?
- Ha együtt válhatunk el, akkor semmi kifogásom ellene.
Az igazi barát az, aki alaposan ismer, de ennek ellenére is szeret.
23:29-es vagyok. Ez egy kicsit hosszú,de nekem tetszik.
"A világ tele van valószínűtlen barátságokkal. Különös párosításokkal, amik a felületes szemlélőnek tökéletesen értelmetlennek tűnnek. De ha közelebbről szemügyre vesszük őket, rájöhetünk, mi kovácsolja egybe ezeket a szövetségeket. Hiszen a közös cél még a halálos ellenségeket is összehozhatja. Mind úgy jön létre, hogy még az egyik ember szükséget szenved, addig a másik kész segítőkezet nyújtani. Mikor ilyen kedvességgel találkozunk végre képesek vagyunk becsülni azokat, akiket korábban leírtunk. Mielőtt észbe kapnánk, a szövetség megköttetik.Tekintet nélkül arra, hogy másik megértik-e. Igen, valószínűtlen barátságok szövődnek nap mint nap. Senki se tudja ezt jobban, mint a magányosok. Sőt, mi több ők épp erre számítanak."
"Amikor reggel felébredek, úgy érzem, valami hiányzik. Tudom, hogy valami nincs rendben, de kell hozzá egy kis idő, míg rájövök, mi is az..., aztán eszembe jut. A legjobb barátom - elment. Az egyetlen barátom. Hülye voltam, hogy egyetlen emberre összpontosítottam minden ragaszkodásom. Most meg iszom a levét." Nekem ez az egyik kedvencem,bár kissé fájó,de szép emlékeket idéz bennem. Volt egy Lilla nevű barátnőm,rengeteg időt együtt töltöttünk hosszú éveken(már 10 éves korunktól) át,aztán ő férjhez ment,családot alapított és elköltöztek Ausztriába,mivel a férje egy osztrák vállalkozó. Eleinte tartottuk a kapcsolatot msn-en és emailbe,de ez idővel abbamaradt. Nagyon hiányzik...
N/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!