Szülők! Hogyan reagálnátok, ha a fiatok/lányotok egy roma fiúval/lánnyal állítana haza, hogy ő élete szerelme?
Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 12:58
21/27 anonim válasza:
Nagyon-nagyon nem örülnék neki. Próbálnám a gyerekemnek elmagyarázni, hogy teljesen más a roma emberek világa. De erőszakkal nem tiltanám el, mert azzal úgysem mennék semmire. Nehéz ügy lenne.
22/27 A kérdező kommentje:
Érdekes válaszok,köszönöm!
2011. máj. 14. 17:09
23/27 anonim válasza:
Nekem volt fiatal koromban roma barátom. 15 éves voltam amikor megismertem és egészen 20 éves koromig együtt voltunk, de nem volt komoly kapcsolat azért. Mellette nekem is volt más és neki is. Szüleim nem ismerték nem is látták, de tudták, hogy van. Nagyon nem örültek neki, de nem tudtak mit csinálni. Én igazából nem mondom, hogy megbántam volna, mert semmi rossz nem történt. Velem kedves, rendes fiú volt mindig védett, bármit csinálhattam nem haragudott. Másokkal már nem volt ilyen elnéző elég balhés fiú volt. 25/L
24/27 anonim válasza:
16:36
Legyen így, tudd meg, utána meg fogd a fejed!
25/27 anonim válasza:
Nagyon csalódott lennék és szomorú.
26/27 móncsis válasza:
Nagyon érdekes amiket írtok!Nem mindegy milyen a bőre színe?Nekem pl a férjem előtt csak "magyar" fiúim voltak de soha nem néztem azt,hogy milyen a bőre,vagy éppen mit képvisel.Örülök azoknak,akik ugyan azon a véleményen vannak mint én,és a gyerekeink döntéseit el kell fogadni!Az én anyám elve az,mindegy milyen csak szeressen és tiszteljen!Soha nem volt problémám a származásom miatt,de soha nem foglalkoztam gyerekként sem olyanokkal,akik le néztek valakit mert szerintem ez beteges!
27/27 anonim válasza:
Rácsot az ajtóra,Ablakra! Nehogy már bekormolja magát a gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!