Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy nem sikerült az érettségim? Nagyon félek, hogy mérgesek lesznek emiatt, nem tudom mit csináljak vagy mondjak.
Mondd csak meg bátran, és azt is, hogy megígéred, és be is tartod, hogy magad érdekében tanulsz sokat , hogy a szóbelin átmenj !
Azt ne várd, hogy könnyen fog menni. Nem fog tetszeni nekik, de hidd el elfog múlni, nem tart ez a pillanat örökké. Készülj fel rá aztán tanulj tényleg. Nem értük teszed elsősorban hidd el, hanem magadért ! Ők ezt akarják, próbálják elérni és ezért esik nekik rosszul. Féltenek, akarják, jó jövőd lehessen.
Na 3 évvel ezelőtt nekem is 2 ponton múlott, hogy írásbelin meglegyen a matekom :S Áhhh tökre kiborultam. De Én anno nem mondtam el a szüleimnek, hogy mennem kel belőle szóbelizni, inkább sokat tanultam rá. És így 4 kaptam belőle. :)
De ezzel nem az a tanácsom, hogy te se mond el nekik. Te ismered a szüleidet, hogy milyen hirtelen haragúak stb... és ezek alapján meséld el nekik a dolgot.
Már ne is haragudjatok, de Ti, akik buktok ezen a piszlicsáré fos érettségin, mégis milyen suliba jártatok??????? Mert totálisan elhasalni ezen komolyan mondom, csak az tud aki totálisan fogyatékos!
Tegnap hallgattam két srác beszélgetését, akik azon röfögtek-röhögtek, hogy elcseszték az érettségijüket. Hihi, haha... Miért nem tanultok?? Ti nem fogjátok fel, hogy ez most az egész életetek alapja? Milyen szánalmasak az emberek, komolyan mondom... Remélem az én leendő gyerekemnek lesz annyi esze, hogy legalább magáért néha képes legyen két szalmaszálat keresztbe tenni!
22/L
nekem aztmondta a matektanárnő h nemad 59%ot senkinek ezért inkább 60%ot adottXD.
hány pontot értél el az első és hány pontot a második felében?
az első fele 3 éve ért asszem 25%ot és ott csak logikai számítások voltak.
17:54 ha megbuksz írásban, akkor szóbelizni kell.
22/L : egyetértek. Nem is az a baj, ha valaki nem tanul és megbukik (az is gáz), de mikor még röhög rajta, meg szinte büszke rá, hogy ő mekkora menő, mert elbukott, és ilyen lazán veszi... Áhh, az szánalom. Aztán meg megy utcát seperni, meg rosszabb. Nem tudom, miért olyan nagy poén ez, mikor olyan világot élünk, hogy a diplomások is utcát sepernek. Akkor az érettségi nélküliek mit várnak? Hogy folytatódik a buli? Naná.
17.28-as te aztán kemény csaj vagy, és lehet te jól tanulsz az megy neked, de emberségből buktának tűnsz.
Nem mindenki egyforma ám, van akinek könyebben megy ugyanaz, ami a másiknak nehezebben. És bizony nem mindenki fogja fel még mert éretlen, hogy bizony magával tol ki ha nem tanul nem a szüleivel. De egyszer majd rájönnek. Ezért nem kell neked 22 évesen így leírnod ám őket. Ezzel magadat járattad le bizonyos szinten.
Én nem buktam, sőt igen jól végeztem akkoriban, ettől független még nem fogtam fel miért is csinálom, mert későn érő voltam, de legalább volt eszem a tanuláshoz. Nem mindenkinek van esze, vagy és szorgalma. Ugyanakkor még lehetnek jó fejek is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!