Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg a szüleimne...

Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy nem sikerült az érettségim? Nagyon félek, hogy mérgesek lesznek emiatt, nem tudom mit csináljak vagy mondjak.

Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 14:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Valamikor ősszel van a pótérettségi, nem?

Egyébként meg őszintén mond meg, hogy nem sikerült.

Nem te vagy az első és nem is teleszel az utolsó a világon, akinek nem sikerült.

2011. máj. 13. 14:23
 12/28 anonim ***** válasza:
35%
Nem mindegy, hogy nem sikerült, vagy nem olyan jól? A kedves kérdező írhatna választ mivel elég sokan kérdeztek már tőle dolgokat!
2011. máj. 13. 14:23
 13/28 anonim ***** válasza:
20%

14:23:

lehet, éppen betoppant az anyukája és rákérdezett: Na, hogy sikerült az érettségid?

:-)

2011. máj. 13. 14:31
 14/28 anonim ***** válasza:
35%

Addig nem igen tudok válaszolni ameddig nem mondod el, hogy pontosan mi történt és melyik tantárggyal.

Nem vagy már annyira gyerek, hogy titkolóznod és félned kelljen a szüleidtől, már bőven magadért tanulsz, nem az ő kedvükért.

2011. máj. 13. 14:34
 15/28 A kérdező kommentje:
Matekból 18 pontom lett, magyarul 2 pont kellett volna a 2 es eléréhez. De mehetek júniusban szóbelire.
2011. máj. 13. 14:59
 16/28 anonim ***** válasza:
66%
Ciki megbukni az érettségin. :( De még van alkalmad javítani. Kapd össze magad!
2011. máj. 13. 15:09
 17/28 anonim ***** válasza:
8%

Ott b@sztadel,hogy tanultál, ha negyed órát tanulsz és biztosvagy bennehogy elhasalsz (ezért nem tanultam) akkor sikerült volna.

Majd legközelebb.

2011. máj. 13. 15:19
 18/28 anonim ***** válasza:
49%

áh ez nem is olyan vészes!

leirom velem mi volt. én soha nem tanultam semmire, mindig elég volt a jó jegyekhez az hogy figyeltem órán.

így indultam neki az érettséginek, a matekom 98% lett az emelt angol 93% a magyar meg a töri is 5ös volt még. viszont az ötödik tárgynál nem jött be a számításom :( közgé órákra nem annyira jártam be, (amikor meg bennt voltam akkor is picit többet hallottunk a tanárnő fiának sportsikereiről mint a tárgyról), tudom tanulnom kellett volna, de úgy voltam vele hogy elég lesz szóbelire (marketing angolul) az, amit az üzleti nyelvvizsgára megtanultam (az meg is lett, felsőfukú komplex). hát nem volt elég, megbuktam. októberben mentem újra, akkor persze már tanultam rá és simán meglett. nagyon szarul éreztem magam miatta, kb karácsonyig ettem rajta magamat. de változtatni már nem tudtam. azóta már tanulok, de szar volt kihagyni egy évet.

neked még semmi sincs veszve, tanulj szóbelire, nem lesz baj. de azért az is túl lehet élni ha megbuksz, nekem se harapták le a fejem.

2011. máj. 13. 16:09
 19/28 anonim ***** válasza:
64%
hú remélem ezt senki nem olvassa akit ismerek, nem volt szép amit a tanárnőről itram, természetesen csakis az én hibám hogy megbuktam, mert nem tanultam
2011. máj. 13. 16:14
 20/28 anonim ***** válasza:
76%
A lényeg, hogy mehetsz szóbelire júniusban. Igaz ciki pont érettségin megbukni, de még nem vesztettél semmit.
2011. máj. 13. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!