Milyen anya az ilyen? Lelkileg mélyponton megkérdeztem anyámat, minek kellett megszüljön engem, erre azt válaszolta, hogy már ő is gondolt erre.
asdfvb
már ne is haragudj,miért kell egy anyáról úgy beszélni,minta a világ legnagyobb k@@vája lenne...elég alacsony intelligenciával rendelkezhettek,ha így gondolkodtok.Azért érdekelne,hogy a kérdező mitől van mélyponton...Mert ha nem az anyja tehet róla,akkor elég mocsok dolog ilyet a fejéhez vágni.Hogy lehet egy anyának ilyet mondani???? Remélem a ti gyereketek is így fog majd hozzátok állni,akkor majd megtudjátok milyen érzés.Jézusom hány évesek vagytok,kb egy 10-12 éves szintjén mozogtok.
asdfvb válasza:
ez mér bunkó beszólás az anyjának? ő vállalta be, ő akarta, hogy megszülessen, ő feküdt össze valakivel. akkor már gondoskodjon is a lányáról akár egész életében, ne tegyen hülye megjegyzéseket.
Igen, ő akarta, hogy a kérdező megszülessen, a valaki, akivel "összefeküdt" nyilván nem az első szembejövő volt, úgyhogy több tiszteletet, egész életében a lányáról gondoskodott és nevelte, hogy jön egy "lelkileg mélyponton" lévő kamasz ahhoz, hogy ilyen kérdést tegyen fel, megkérdőjelezve az összes eddigi erőfeszítés értelmét?
Úgyhogy nem a megjegyzés volt hülye, hanem a kérdés, ami kiváltotta...
Anyukám megmondta nekem még kamasz koromban, hogy bizony, ha rajta múlik, én nem vagyok. Apu és a tesóm erőltette rá úgymond, hogy tartsanak meg. Megvolt rá az oka, hogy miért nem akart. De ennek ellenére felnevelt, becsületes embert nevelt belőlem. Megadott mindent, amire csak szükségem volt, és sokszor azt is, amire nem volt. Szeretett engem, mindig mellettem állt.
Nem rohadtul mindegy, hogy mi volt akkor régen? Megszülettem én is, te is, kedves kérdező. Olyan nagyon mindegy, hogy anyukádban esetleg felmerül néha, hogy miért szült meg. Mert nem ez a fontos. Ő már abban a korban van, hogy átértékeli magában az életet, és természetes, ha felmerül benne, hogy mi lett volna, ha... De ez nem ellened irányul! Neki is lehetnek rossz napjai.
És hidd el nekem, egy napon még bánni fogod az ilyen megjegyzéseidet! Egyszer majd nem lesz már melletted. Adja meg neked a sors, hogy minél később kelljen rájönnöd, mennyire mindegy, hogy miket vágott a fejedhez, te akkor is szereted, és hiányzik!
1 éve halt meg anyukám, és azt kívánom, bár minden nap elmondaná, hogy nem is akart engem!!!
Hát ne haragudj, de te is anya vagy, hogy kérdezhetsz ilyet, hogy minek szült meg téged? Ezzel kb. semmibe veszed anyádat és a lányodat is. Nehogy már még neked álljon feljebb..
Lehet, hogy te majd nem mondasz ilyet a lányodnak, de várd meg, míg megkérdezi, minek szülted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!