Mi a baja? Anya vett nekem egy krémet, és megkérdeztem, hogy mennyibe került, mert érdekelt, és erre leüvöltötte a fejem, h nem mindegy nekem, és h alig várja, h 18 éves legyek és akkor meglátom, h milyen lesz nekem, nem fogok kapni semmit.
Nagyon megbántott ezzel, a kérdésem normálisan tettem fel, és csak azért érdekelt, h máskor én vehessem meg. Miután leordított a szobámba mentem és zokogtam. Még mostis ha eszembe jut bekönnyezem. Azóta (7 órája) felém se nézett, pedig itthon volt. Most mit csináljak? Csak arra tudok gondolni, h milyen anya az ilyen, aki ezt mondja.
Légyszi ne mondjatok rosszat anyára, csak most mit tegyek?:(
L/17 (mindjárt 18)
Menj ki hozzá szerintem. Már ő is lehiggadt, csak nem tudja hogy nyisson. Ülj le mellé, és mondd el neki amit itt leírtál. Hogy miért is kérdezted, hogy benned nem volt rossz szándék. És hogy mennyire szereted:)
Biztos van elég gondja, sokkal jobb lesz mindkettőtöknek békében lefeküdni.
Szia
Nálunk is volt már ilyen...Mikor anyukám rossz passzba volt aztán feltettem neki ilyen kérdést vagy éppen megjegyeztem,hogy valamit venni kellene akkor egyből elborult az agya,hogy mert állandóan csak a pénz másra se tudok gondolni stb stb
Ha jólelkű, jószívű anyukád, akkor miért sajnálja a kaját stb..?
Sajnálom, hogy ilyen veled, biztos gondjai vannak és rajtad csattan!
Miért kell megkérdezni,hogy mennyibe került?Nem mindegy?
Engem is bosszant,ha veszek valakinek valamit,mert szeretem és rögtön az árral jön,olyan mintha anyagias lenne.Az árát bármelyik boltban meg tudod nézni.
Ne legyél túl érzékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!