Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen anya az ilyen? Lelkileg...

Milyen anya az ilyen? Lelkileg mélyponton megkérdeztem anyámat, minek kellett megszüljön engem, erre azt válaszolta, hogy már ő is gondolt erre.

Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 12:51
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
77%
Nem lehet, hogy anyukádnak már elege van abból hogy lelkileg mélyponton vagy és már unja? Azért mondhatta ezt. Meg tudod, hülye kérdésre hülye válasz. Nem kellene mindent ennyire mereven felfognod.
2011. máj. 13. 13:08
 12/40 anonim ***** válasza:
82%
Ugyan mar, miert kell ebbol nagy ugyet csinalni. Nekem anyukam tobbszor is mondta, hogy "akkor voltam egy marha amikor megszultelek" pedig mintagyerek vagyok es ezt o is tudja csak idegbajos az anyagiaktol. Nem en vagyok az oka csak rajtam vezeti le, de tul lepunk rajta.
2011. máj. 13. 13:11
 13/40 anonim ***** válasza:
10%
a sok hülye előző hozzászólónak gondolom tökéletes szülei vannak, úgy könnyű beszélni. de ha egész életetekben cseszegettek volna és ilyen bunkó hozzászólásokat eresztettek volna meg, mint a kérdező anyja, akkor gondolom nem ezt írnátok.
2011. máj. 13. 13:12
 14/40 anonim ***** válasza:
77%
Ha egész életébe cseszegették volna akkor már csúnya szóval élve megszokta volna és nem emelte volna ki ennyire ezt az egy alkalmat! Egyébként meg egy szót sem írt arról hogy amúgy milyen a kapcsolatuk, ergo te pont ugyan úgy feltételezed hogy volt több ilyen alkalom, kedves utolsó, mint "mi" feltételezzük azt hogy ez volt az egyetlen alkalom.
2011. máj. 13. 13:15
 15/40 anonim ***** válasza:
14%
ha egész életedben cseszegetnek nem tudom hogy lehet megszokni, de te biztos tudod a titkát a dolognak
2011. máj. 13. 13:17
 16/40 anonim ***** válasza:
73%

Nem volt szó cseszegetésről vagy durva szülőkről. Mélyponton az ember elég sok dologtól lehet, és nagyon sokan hajlamosak is csak rossz dolgokat észrevenni, mindenen keseregni, elveszíteni a talajt a lábuk alól, eltévedni az életben. Holott pozitív hozzáállással normális életet élhetne. Pár év "olyan rossz az életem" után mit tud mondani egy szülő egy ilyen kérdésre? Szerintem azt akarta jelenteni: Minek adtam életet neked, ha nem tudsz élni?

Ha viszont gyűlölködő viszonyban lenne a szülő és a gyerek, akkor ez is "csak" egy olyan sértés, mint a többi, nem kell felvenni..

2011. máj. 13. 13:18
 17/40 anonim ***** válasza:
75%
Jaj, ugyan már. Nekem még különbeket is mondott anyukám mérgében. De tudom hogy nem gondolta komolyan. A tettei meg igenis arról tanúskodtak hogy nagyon szeret. Más is mond olyat, amit nem gondol komolyan.
2011. máj. 13. 13:19
 18/40 anonim ***** válasza:
77%

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:12

Bocsi,de a kérdező kezdte,ő szólt be egy elég paraszt dolgot az anyjának...Ezek után mit várt? Hogy majd megsimogatja anyuci a buksiját? A minimum az lett volna,hogy képen törli,de ez a válasz volt a legjobb megoldás,gondolkozzatok már el...

2011. máj. 13. 13:20
 19/40 anonim ***** válasza:
61%

Es amugy jobb mostmar,hogy felteve ezt a kerdest sajnaltatod magad?

Nem "anyad"-at minosited,hanem sajat magadat!

2011. máj. 13. 13:21
 20/40 anonim válasza:
60%
Igazán választ erre a kérdésre akkor fogsz kapni,ha majd egyszer a te gyereked fogja ezt tőled megkérdezni.Fiatalon sokan azt képzeljük,hogy mi majd jobbak leszünk,mint a szüleink,aztán egy szép nap rájövünk,hogy nem is olyan egyszerű.
2011. máj. 13. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!