Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » MindIg helyett mindÉg? Titeket...

MindIg helyett mindÉg? Titeket zavar ha valaki a családból átveszi a hülyeségeket?

Figyelt kérdés

Most konkrétan Alekosz hülyeségét kell hallgatnom otthon, a munkahelyemen, sőt már az elmúlt napokban láttam e-mailben is így írva az egyik barátnőm által... közben meg röhögnek....egyszerűen kiborít. Legszívesebben a kezükbe nyomnám (ha nem az arcukba) a magyar értelmező kéziszótárt, de félek hogy még az abc-n sem igazodnának el. ( ráadásul sok fiatal amúgy sem tud helyesen leírni bizonyos szavakat és még ez is kellett nekünk? Most komolyan!)

Az egy dolog, ha valaki nem tudja hogyan kell írni pontosan egy szót, de az hogy ezt már direkt csinálják, azzal egyszerűen az őrületbe tudnak kergetni...

Régebben az "orrodat is tisztíccsa" még elment, sőt jókat röhögtünk rajta, mert ezt max akkor mondtuk egymásnak mikor rágóztunk. De ez már más... ezt a szót már mindenütt hallom és egyszerűen elszomorít. Az első száz alkalommal még én is derültem rajta, meg mosolyogtam, de most így az 1000. után....hát inkább már szánalmas...

Ráadásul anyám a domestosra mindig domesKOSZT, a kell-re meg kő - t mond...stb (és ő nem viccel), apám meg előjötte ezzel a mindÉg-gel... Hogyan lehet leszoktatni a családot, munkatársakat, a barátokat erről???

2011. máj. 13. 11:53
1 2 3
 21/22 Colonel Reed válasza:
100%
linuxozom? Ez ugyanúgy buta emberre vall... linuxozok. Az alanyi és tárgyas ragozás általános iskolai tananyag. Nem valamit linuxozol, hanem általánosságban teszed azt, tehát -k. (Ha már a helyes nyelvtannál tartunk...)
2013. máj. 5. 18:26
 22/22 anonim ***** válasza:
A legjobb megoldás a remeteélet, tehát nem szabad senkivel találkozni, így kiszűrjük a hülyéket, és mindenféle emberi botlást vagy közönségességet. Sajnos az ember nem tökéletes lény, mindenkiben van valami idegesítő, így legjobb, ha magányba vonulunk, és nyugodtan pihenünk, elfelejtjük a világ ostobaságait.
2014. márc. 21. 03:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!