Fiúk/Férfiak! Mennyire számít nektek őszintén, hogy mi mások véleménye a barátnőtökről?
Szeretném, ha őszintén válaszolnátok, ez fontos.Járnátok-e olyan lánnyal/nővel, akire pl. a haverotok, vagy idegen emberek azt mondják, hogy csúnya, vagy más nem jó véleménnyel vannak ( persze most itt arra gondolok, amikről nem tehet a lány, mert pl. külsőleg nem a legszebb, vagy nem az a nagyszájú ember ) ?
Mielőtt válaszoltok, gndoljatok bele, hogy ha lenne egy olyan lány, aki tetszik nektek, de másoknak nem igazán, mennyire zavarna, mennyire fontos?:)
Köszi a válaszokat!
Hála Istennek a férjem barátai nem voltak olyanok, hogy meg akarják fúrni a kapcsolatunkat. Pedig én aztán tényleg furcsa lehettem a számukra. A férjem teljesen normális főiskolás srác volt és a barátai is. Nekem piercingem volt, afrohajam, kicsit különcként öltözködtem, lett volna okuk arra, hogy lebeszéljék a páromat a kapcsolatról. Ők viszont csak azt nézték, hogy őszintén szeretem a barátjukat és, hogy velük is kedves vagyok. Azóta nagyon megszerettem én is őket, na meg meg is változtam az elmúlt 10 év alatt. Viszont sok baráti társaság nem fogadott volna be úgy akkoriban, ahogy ők.
Ennek ellenére tudom, hogy a párom nem engedte volna magát befolyásolni a barátai által - elég makacs típus, viszont mindenképpen rossz érzés lett volna neki, ha a barátai nem fogadnak el. Így 10 év távlatából úgy érzem, hogy talán a barátságok mentek volna tönkre, ha akkor ellenem fordulnak. Még mindig nagyon szeretjük egymást, remélem még sok-sok évig együtt lehetünk.
4éve mikor megismerkedtünk,a haverjai nagyon le akarták beszélni rólam (külsőm ok,csak nagy a szám,megmondom ami nem tetszik,igy az idióta haverjainak is megmondtam h nem birom őket)
eredmény: több miont 3 éve nem is látta őket,nekem meg gyűrű van az ujjamon...
köszönöm a válaszokat! aki azt írta, hogy én lehet csak akkor állok szóba egy lánnyal, ha a barátoknak is tetszik üzenem: lány vagyok, és nem azért kérdeztem, hanem érdekelt, hogy ki miként vélekedik erről a témáról...én pl. csak azért, mert mások nem látnak helyesnek egy fiút, attól én még szívesen beszélek vele, gondoljanak mások bármit, lehet nagyon jó társ ettől függetlenül, csak gondoltam megkérdezem, a férfiak hogyan gondolják ezt:)
örülök, hogy azért annyira nem befolyásol egy kapcsolatban a haverok, ismerősök véleménye:)
köszönök minden választ:)
Ez attól függ, hogy mi nem tetszik másoknak.
Ha szubjektív tényezők: pl lelki dolgok, testi adottságok akkor nem érdekel.
Ha objektív tényezők: pl prosti volt, lop, igénytelen, hazudik, idegesítő & kétszínű
- akkor igenis fontos a véleményük, hogy megóvja magát az illető attól a sz@rtól amit a csaj okozni fog.
Csak a család véleménye befolyásol, az viszont nagyon.
Haverok, más emberek véleménye hidegen hagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!