Vajon most lebukott?
A gyártástól számítva átlagosan mennyi idő a gumi óvszer szavatossági ideje,nem 3 év? Történet ugyanis a következő:Kiesett a fülbevalóm az autó hátsó ülésén,nem találtam,ezért felszedtem az ülést,hátha valahogy becsúszott alá.Fülbevaló helyett találtam egy "csomag" óvszert a párom autójában,ami az ülés alá volt elrejtve,és elvileg 2014 áprilisában jár le. Mi sosem használunk gumit,az autót pár hónapja vásárolta,azt hiszem januárban,így nem tudhatom,hogy még az előző tulaj hagyta e ott,vagy az én drága uram jár görbe utakon. Csak mert ha 3 év a szavatosság,akkor Neki még ma annyi. Ha nem,akkor az óvszert kivettem,de hagytam a helyén egy cetlit,hogy nálam lehet jelentkezni érte!
Mindjárt felrobbanok!
Egyenlőre kivárok. Azon gondolkodom,hogy holnap ő a haverjaival megy bulizni,én meg csajos estét tartok. Lehet,hogy visszateszem a gumit,és majd 1-2 hét múlva megnézem megvan e még mindkettő,ha nincs akkor lapát.
Sokan támadtok,hogy gyanúsítgatok,de tudjátok én annyiszor csalódtam emberekben,a jóhiszeműségem miatt,hogy már semmin sem csodálkoznék! :(
Ez jó ötlet, hogy visszateszed. várom a fejleményeket.
Akik betámadtak téged, azért tették mert még nem voltak ilyen helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!