Vajon most lebukott?
A gyártástól számítva átlagosan mennyi idő a gumi óvszer szavatossági ideje,nem 3 év? Történet ugyanis a következő:Kiesett a fülbevalóm az autó hátsó ülésén,nem találtam,ezért felszedtem az ülést,hátha valahogy becsúszott alá.Fülbevaló helyett találtam egy "csomag" óvszert a párom autójában,ami az ülés alá volt elrejtve,és elvileg 2014 áprilisában jár le. Mi sosem használunk gumit,az autót pár hónapja vásárolta,azt hiszem januárban,így nem tudhatom,hogy még az előző tulaj hagyta e ott,vagy az én drága uram jár görbe utakon. Csak mert ha 3 év a szavatosság,akkor Neki még ma annyi. Ha nem,akkor az óvszert kivettem,de hagytam a helyén egy cetlit,hogy nálam lehet jelentkezni érte!
Mindjárt felrobbanok!
Kedves első válaszoló,menj,és fröcsögj máshol!
Valaki kérdezte,hogy van e más jele,hogy megcsalna. Még nem vagyunk házasok. Őszintén szólva,most eléggé mélyponton van a kapcsolatunk,és felmerült benne,hogy talán egy kis szünetet kéne tartanunk. Így aztán felmerül a gyanú. De ezt leszámítva,eszembe sem jutott,hogy megcsalna,na de most megfordult a fejemben!
Arra gondoltam,ma este előveszem az óvszert,és megkérdezem kipróbáljuk,gumival még úgysem csináltuk. Kíváncsi lennék a reakciójára.
Tudod kik voltak a előző tulajok?
Abból is sok mindent leszűrhetsz..
Ha 20-30-asok, akkor akár az övék is lehet...
De szerintem is kérdezd meg a párodat.. kiderül, hogy reagál.
3. vagyok a legtisztább tényleg az ha megkérdezed tőle.
[link] ezt olvasd el figyelmesen és tudod,hogy hazudik-e vagy sem.
Ne aggódj, inkább kérdezz miután elolvastad a fönti cikket!
Nyugodj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!