Ha egy srác egy lány miatt szakít a barátnőjével, akkor az a lány tönkretette a kapcsolatukat?
Figyelt kérdés
Mondjuk mert a fiúnak tetszett a lány mindig is, de mivel úgy gondolta, hogy elérhetetlen, ezért összejött egy másik lánnyal. Közben kiderült, hogy a lánynak is tetszik a fiú, ezt elmondta neki, és a fiú ezért szakított a barátnőjével. Ez esetben a lány tönkretette a kapcsolatot?2011. máj. 12. 16:36
11/28 anonim válasza:
És természetesen nem ott kezdődik a hiba, hogy lelépett a másik csajjal, hanem hogy egyáltalán összejött veled, miközben más kellett neki.
16:49 voltam
12/28 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy a volt barátom nagyon odavolt a csajért, de azt hitte, hogy nem állna le vele, ezért jött össze velem. Igaz, hogy csak 3 hónapot voltunk együtt, de akkor is..nagyon szarul esik. Bár összeillenek, lehet, hogy hosszútávon nem tudtam volna elviselni ezt a művészlélek felfogást, de úgy érzem, csak próbára tett, hátha el tudja felejteni a másik csajt.
2011. máj. 12. 16:51
13/28 anonim válasza:
Teljesen jól érzed, kihasznált a srác. Gusztustalan az ilyen, mert ha nem tud 100%-ban koncentrálni egy nőre, akkor ne tegye egyáltalán. A lány ebben nem hibás, inkább sajnálandó, mert epekedés ide vagy oda, hamarosan ő is úgy jár, mint te.
14/28 anonim válasza:
A pasi volt a hibás. Nem szeretett téged.
Próbáld meg minél előbb elfelejteni, és továbblépni. Sajnos mást nem tehetsz. Örülj, hogy kiderült, mert ennek a kapcsoaltnak nem volt jövője.
15/28 anonim válasza:
Figyu, ha nem szeret, had menjen. Később sem fog ... te jártál a legjobban. :)
Kitartás.
16/28 anonim válasza:
Nem a csaj a hibás. De miért kell egyáltalán okolni valakit? Most ez nagyon hülyén fog hangzani de szenvedni anélkül is lehet amíg túl nem leszel rajta. Egyszerűen ilyen a világ. Van amikor dobnak, van amikor dobsz valakit. A pasi azt hitte nem lehet esélye a csajnál, tovább kellett lépnie. Nem hiszem, hogy ez becsapás.
17/28 A kérdező kommentje:
Már túljutottam a nehezén, csak szar, hogy mástól tudtam meg az egészet és a volt barátom már csak akkor vallotta be, amikor szakított velem. 1 éve tetszett neki a csaj, és már minden haverjával beszélt, meg érdeklődött, de nem merte neki elmondani..aztán jöttem én, minden klappolt, elvoltunk, azt hittem, szeret.
2011. máj. 12. 17:03
18/28 anonim válasza:
Nem,valószinű a fiú már kifelé akart menni csak kellet egy lökés,egy ürügy,általában ez egy folymat nem hogy o megáttam x ezér t dobom y lont,nem már a szakítás előtt hanygpolja y-lont és keres egy x -t vagy egy zét magának,de addig nem hagyja el y -lont amig nem biztos a másikban.Jól mükődő kapcsolatot meg nem tehet tönkre még egy Jennifer lopez se.
19/28 anonim válasza:
Mondjuk mert a fiúnak tetszett a lány mindig is, de mivel úgy gondolta, hogy elérhetetlen, ezért összejött egy másik lánnyal.
Na ezért van annyi pocsék ,kapcsolat,házasság.
20/28 anonim válasza:
Elhiszem, hogy fáj, nekem is fájna...de nézd a dolog jó oldalát: most tudtad meg, nem 1 év múlva, akkor már biztos fájdalmasabb lenne. Próbálj meg úgy viselkedni, mintha mi sem történt volna, emelt fővel járj és keress olyan barátot, aki megbecsül. Van olyan, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!