Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy srác egy lány miatt...

Ha egy srác egy lány miatt szakít a barátnőjével, akkor az a lány tönkretette a kapcsolatukat?

Figyelt kérdés
Mondjuk mert a fiúnak tetszett a lány mindig is, de mivel úgy gondolta, hogy elérhetetlen, ezért összejött egy másik lánnyal. Közben kiderült, hogy a lánynak is tetszik a fiú, ezt elmondta neki, és a fiú ezért szakított a barátnőjével. Ez esetben a lány tönkretette a kapcsolatot?
2011. máj. 12. 16:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%

És természetesen nem ott kezdődik a hiba, hogy lelépett a másik csajjal, hanem hogy egyáltalán összejött veled, miközben más kellett neki.

16:49 voltam

2011. máj. 12. 16:50
 12/28 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy a volt barátom nagyon odavolt a csajért, de azt hitte, hogy nem állna le vele, ezért jött össze velem. Igaz, hogy csak 3 hónapot voltunk együtt, de akkor is..nagyon szarul esik. Bár összeillenek, lehet, hogy hosszútávon nem tudtam volna elviselni ezt a művészlélek felfogást, de úgy érzem, csak próbára tett, hátha el tudja felejteni a másik csajt.
2011. máj. 12. 16:51
 13/28 anonim ***** válasza:
86%
Teljesen jól érzed, kihasznált a srác. Gusztustalan az ilyen, mert ha nem tud 100%-ban koncentrálni egy nőre, akkor ne tegye egyáltalán. A lány ebben nem hibás, inkább sajnálandó, mert epekedés ide vagy oda, hamarosan ő is úgy jár, mint te.
2011. máj. 12. 16:59
 14/28 anonim ***** válasza:
89%

A pasi volt a hibás. Nem szeretett téged.

Próbáld meg minél előbb elfelejteni, és továbblépni. Sajnos mást nem tehetsz. Örülj, hogy kiderült, mert ennek a kapcsoaltnak nem volt jövője.

2011. máj. 12. 17:00
 15/28 anonim ***** válasza:
89%

Figyu, ha nem szeret, had menjen. Később sem fog ... te jártál a legjobban. :)

Kitartás.

2011. máj. 12. 17:01
 16/28 anonim ***** válasza:
46%
Nem a csaj a hibás. De miért kell egyáltalán okolni valakit? Most ez nagyon hülyén fog hangzani de szenvedni anélkül is lehet amíg túl nem leszel rajta. Egyszerűen ilyen a világ. Van amikor dobnak, van amikor dobsz valakit. A pasi azt hitte nem lehet esélye a csajnál, tovább kellett lépnie. Nem hiszem, hogy ez becsapás.
2011. máj. 12. 17:02
 17/28 A kérdező kommentje:
Már túljutottam a nehezén, csak szar, hogy mástól tudtam meg az egészet és a volt barátom már csak akkor vallotta be, amikor szakított velem. 1 éve tetszett neki a csaj, és már minden haverjával beszélt, meg érdeklődött, de nem merte neki elmondani..aztán jöttem én, minden klappolt, elvoltunk, azt hittem, szeret.
2011. máj. 12. 17:03
 18/28 anonim ***** válasza:
60%
Nem,valószinű a fiú már kifelé akart menni csak kellet egy lökés,egy ürügy,általában ez egy folymat nem hogy o megáttam x ezér t dobom y lont,nem már a szakítás előtt hanygpolja y-lont és keres egy x -t vagy egy zét magának,de addig nem hagyja el y -lont amig nem biztos a másikban.Jól mükődő kapcsolatot meg nem tehet tönkre még egy Jennifer lopez se.
2011. máj. 12. 17:12
 19/28 anonim ***** válasza:
75%

Mondjuk mert a fiúnak tetszett a lány mindig is, de mivel úgy gondolta, hogy elérhetetlen, ezért összejött egy másik lánnyal.

Na ezért van annyi pocsék ,kapcsolat,házasság.

2011. máj. 12. 17:13
 20/28 anonim ***** válasza:
62%
Elhiszem, hogy fáj, nekem is fájna...de nézd a dolog jó oldalát: most tudtad meg, nem 1 év múlva, akkor már biztos fájdalmasabb lenne. Próbálj meg úgy viselkedni, mintha mi sem történt volna, emelt fővel járj és keress olyan barátot, aki megbecsül. Van olyan, hidd el.
2011. máj. 12. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!