Hogyan értelmezitek a férfi-nő egyenjogúságot?
Csak mert sokféle dolgot olvasni: van férfi, aki szerint ezek után nem kell a lányoknak udvarolnia, nem illő fizetni az első randin sem a lányok részét, nem kell a másikat előreengedni az ajtón, stb.
Én úgy gondolom, hogy nem kötelező annyira lesarkítani a dolgokat (ha te így, akkor én úgy): a jogilag egyenlőségen túl a felek nyugodtabban vállalhatják saját hagyományos nemi szerepeiket is.
Írjatok, hogy hány évesek, és hogy nők vagy férfiak vagytok-e.
Számomra azt jelenti, hogy nincsenek korlátok. Annak ellenére, hogy nő vagyok, lehet belőlem bármi.
Ha van mellettem egy férfi, akkor védjen meg, mert az mégis csak olyan szívmelengető, de ha egyedül vagyok, akkor képes vagyok arra, hogy megvédjem magamat.
Egyébként szerintem azok a férfiak és nők, akik eszméletlenül görcsösen ragaszkodnak a "szerepükhöz", azok valójában bizonytalanok a férfiasságukban ill. nőiességükben, ezért ezen szerepek eljátszásával próbálják maguknak és másoknak bizonyítani, hogy ők igazi férfiak/nők.
17:41,
az nem lehet, hogy csak jól érzik magukat a saját bőrükben?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!