15 éves fiammal vidéken lakunk, Egerbe szeretne menni barátaival a strandra. Ti elengednétek egyedül? Nem tudom, mit tegyek, egyedül nevelem 4 és fél éve. Adjatok tanácsot! Sürgős!
08:03
Én is pont ezt akartam írni. Az ismerettségi körömben azokból lettek a legnagyobb alkeszek, semmirekellők, akiket nagyon szigorúan fogtak anno, mert ahogy kikerültek végre a szülői kontroll alól, egyből kipróbáltak mindent amit addig tiltottak, és belevetették magukat a bulizásba, pasizásba, csajozásba, ivászatba, drogokba. Van olyan ismerősöm(csaj) aki 20 éves koráig őrizgette a szüzességét, aztán két év leforgása alatt vagy 6 pasival lefeküdt, volt amelyiket az egyik parkban cumizta le a padon többek szeme láttára.
Én oda mehettem anno ahova akartam, kipróbáltam amit ki kellett (cigi, alkohol), mára pedig már abszolúte nem érdekel a bulizás, dologzok, képzem magam, és a vőlegényemmel élek. Akiket meg anno annyira fogtak, elég zavaros életet élnek...
23/L
ha oda is jár, és máshova is elengeded.. akkor engedd le most is!:)
beszéld meg vele,hogy ésszel csinálják!:)
én se voltam nagy úszó, csak annyira, hogy ne fulladjak meg, sőőt, nekem még be is görcsöl a lábam a vízbe, pedig magnéziumon élek.. :D mégis eljártam, imádtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!