Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Alig beszélgetek a szüleimmel,...

Alig beszélgetek a szüleimmel, ebből lehet valamilyen hátrányom/problémám?

Figyelt kérdés
a nagy büdös helyzet az, hogy apámmal sose beszélgetek csak 1 szia reggel meg mikor hazamegyek.Anyámhoz kicsit közelebb vagyok, de ritka , mikor oda megyek hozzá esténként mikor tv-zik egy kicsit beszélgetni...álmaimról és céjaimat szoktam neki ecsetelgetni...de semmit nem tudunk szinte egymásról...fúrcsa nagyon, családban élek, mégis ki*baszottul magányos vagyok....barátaim nincsenek, inkább haverok, valami oknál fogva nem tudtam mély gátlásokat nélkülöző barátságokat kialakítani....barátnőm sincs...totál egyedül vagyok....imádom az iskolám, kb az a napjaim fénypontja...egyedül járok minden hova, eddzeni, biciklizni....és azt kezdem érezni, h kezdek hozzászokni...fáááj h nekem nincs szinte senkim :(
2011. máj. 11. 22:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Furcsa, én Faterommal annyit beszélek hogy helo szia és mégis tök jó a viszonyunk. Nem értem azokat akik állandóan csak pofáznak a sok szarságaikról, mi szavak nélkül is megértjük egymást. Mutterommal se nagyon beszélgetek de ettől függetlenül nincs semmi probléma.

Ezt a problémát csak te tudod megoldani ne siránkozz mint egy kislány.

2011. máj. 11. 23:17
 12/16 anonim ***** válasza:

Próbálj meg leülni valahogy a szüleiddel megbeszélni a helyzetet,járj bulizni :)

Lehetünk barátok :)

17/L

2011. máj. 13. 22:16
 13/16 A kérdező kommentje:
járok bulizni... de ez mitől segítene ?:)
2011. máj. 13. 23:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de egy picit túlzásba viszed az önsajnáltatást. Többen írnak javaslatokat, de te hárítasz. Meg hogy ez nem segít, az se segít, így nem jó... Először is: Ülj le szüleiddel beszélgetni. A témát te add meg. Arról beszélj nekik, amiről szeretnél - gátlások nélkül. Majd látják, hogy neked igényed van rá, és ők is megnyílnak olyan témák felé. Barátok: Járj el sokat szórakozni, beszélgess emberekkel, ismerkedj bárhol! És ez a bárhol tényleg lehet bárhol. Akár tömegközlekedési eszközön, akár egy gyorsétteremben, akár edzőteremben.. Mindenhol lehet találni embereket, akik szeretnek beszélgetni. Barátnő: Az, hogy fél éve nem csókolóztál nem lelki trauma. Ha nem szeretnél komoly kapcsolatot, bármelyik buliban találsz olyan lányt, aki kapható egy kis lazaságra. Ha komolyan gondolkozol, akkor viszont ismételten az ismerkedést javaslom. És ha ezek után kifogásolod a javaslataimat, akkor nem is igazán akarsz te ezellen tenni. :) Ne érts félre, nem provokálni akarlak, csak ráébreszteni, hogy ha nyalogatod a sebeidet, még mélyebbre csúszol. Ha átlátod a megoldást, újra boldog lehetsz! Ezt tartsd észben! 21/L
2011. máj. 14. 04:15
 15/16 anonim válasza:

Előző: tanácsokat adni a legkönnyebb! Ezeket mi magunk is tudjuk, csak máshogy jön ki a gyakorlatban. lehetelne... Én ugyanabban a helyzetben vagyok mint a kérdező, bár nő vagyok és 25 éves ésd van párom is két éve, cska még nem sikerült összeköltöznünk és állandóan veszekszünk.

Itthon élek, munkám egy ideje már nincs és hiába is keresgélek. Főiskoláig minden nagyon jó volt, szinte alig jöttem haza, mert itt mindig ment a fesztivál, állandó veszekedések és NEM lehet semmit megbeszélni, mert ez a másik félen is múlik (anyám örök ellenségem, teljesen kikészít). Mikor lediplomáztam vissszakerültem kjis falumban, a barátaim altávoldtak, itt meg már senkim nincs és nem is igazán vágyom az itteniek társaságára. Aztán másfél év után kaptam helyben munkát, ami pokolian elmélyítette mindezt és most ismét nincs semmi és senki. Tegyek ellene ugye? zerintetek nem akarok?

Annyi, hogy én szeretem néha amagányt, vásárolni, biciklizni stb. jobb is egyedül. Már el sem tudom képzelni maásokkal...

2011. máj. 14. 10:54
 16/16 Vree ***** válasza:

Szerintem beszélgess vele valami olyan témáról ami neki érdekes :) Jó szülő persze végighallgatja meg támogatja a gyereke álmait, de azért elég fárasztó tud lenni.

Egyébként mit teszel az álmaidért & céljaidért? Közös célok talán összehozhatnak ismerősökkel

2011. máj. 14. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!