Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Merre, hogyan tovább? Maradjak...

Merre, hogyan tovább? Maradjak vagy menjek de gyorsan?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet,hogy én és a párom együtt vagyunk egy éve együtt is élünk,külföldön.Ő 26éves srác,én 20éves lány.

Szóval most az a gondom,hogy ma vett magának egy előfizus telot amit ketten fogunk fizetni,mivel az eleje óta egy kasszán vagyunk.

Nos de nem ez az első eset,egy éve lesz júliusba hogy kijöttem hozzá ő már kinn volt előtte és mióta dolgozok azóta nem tudok semmit venni magamnak,ő mindig csak magát nézzi vettünk pl. egy plazma tv-t kp-ra a tavalyi keresetünkből de ezt is ő akarta a ps3-hoz.

Nos megvolt,akkor utána sorba jöttek a játékok,most itt ez a telefon és amióta én kinn vagyok nem tudok semmit kezdeni magammal,nem tudok semmit felmutatni miért dolgoztam.Mielőtt felmerülne valakibe a kérdés azért nem vettem magamnak mert ő mindig megelőzőtt és ha én vettem volna magamnak bármit is pl. egy farmert az már a kaja pénzből ment volna el.Nos tudni kell,hogy a szülei nagyon szegények rengeteg pénzt küldtünk haza nekik de mostanra megelégeltem,míg az én szüleimnek havonta csak egy kis csekély összeggel támogattam ha arról volt szó.

Mostanra megelégeltem ezt.Szerintetek hogyan tovább??

Úgy érzem,hogy nem is érdeklik az én dolgaim az én kívánságaim,az én vágyaim.csak magával foglalkozik hogy neki jó legyen.:(

2011. máj. 11. 20:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha mindig adsz neki, akkor hülye lenne változtatni. Én biztos különválnék tőle minél gyorsabban.
2011. máj. 11. 20:52
 12/16 A kérdező kommentje:

az a fő gond még,hogy eddig nem nagyon volt melo mert leállt a cég,de viszont most kezd beindulni és az anyjáék már most bejelentették hogy kétszázezret kell összeszedniük mindenféle csekkre,mert május végén kilakoltatják őket.igaz,hogy kinn él a húga is és ő is segít majd ebben,de akkor is ez nekünk szintén nagy kiesés lesz.és ez még csak a kezdet ahogy tavaly is így indult minden.

már nem láttok ki a fizetni valókból és nem láttam a hosszú sor végét,hogy mikor jövök én,mert eddig ő volt meg a családja.

2011. máj. 11. 20:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Sajnos ezután is csak ő lesz meg a családja :(

Ezen nem tudsz változtatni. Külön kassza, külön élet. Ha nem tér észhez, akkor vagy hagyod magad tovább kihasználni, vagy tovább lépsz.

2011. máj. 11. 21:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem nagyon értelek téged.

1. Ha ilyen, miért mentél bele a közös kasszába?

2. Ha közös a kassza, akkor a kiadásokat meg szokás beszélni egymással.

3. Ha ilyen problémáitok vannak, szerintem nincs nagy szerelem közöttetek.

És az utolsó pont miatt mondanám, hogy szakítsatok, mert nem érdemes húzni a dolgot.

2011. máj. 11. 21:13
 15/16 anonim ***** válasza:

még fiatal vagy, találhatsz mást... de. ha amúgy ez az egyetlen probléma a kapcsolatotokkal, üljetek le, beszéljétek meg, ha nem megy, nem akar róla bezsélni, mutasd meg neki ezt az oldalt!

1. fizetéskor tegyétek be egy borítékba a rezsire valót

2. 4 borítékba a kajapénzt, mondjuk heti leosztásban.

3. a többi pénzzel mindenki ahhoz kezd, amit akar! saját maga ossza be!

3. te meg légy okos, köss le a bankban legalább havi 1-2száz eurót., így ha kérne is, hát bocsi, nincs hozzáférés. magyarázd el neki, hogy a saját jövődre is gondolnod kell.

azon kívül nem vagytok házasok ha jól vettem ki...szép dolog a közös vagyon, ha nem valamelyik fél kárára!

mondd meg neki, hogy ez így fair és kész!

2011. máj. 11. 21:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát én nem maradnék vele, az biztos:S És nem azért, mert anyagias lennék, engem maga az önzés és egoizmus idegesít. Ha valaki öntudatlanul viselkedik így, akkor számára ez a normális. Nem fog tudni megváltozni, esetleg erőlködik rajta egy kicsit, de az kényszer neki.. Nem érti a problémádat. Soha nem fog megváltozni.. Te mindig ő és a saját céljai után fogsz következni a sorban. Én is éltem ilyen karakterű emberrel több évig, és nekem is nagyon tele lett a hócipőm a dolgaival..
2011. máj. 12. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!