Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha beteg a párod, élettársad,...

Ha beteg a párod, élettársad, ti mit tesztek, külön, másik szobába vonultok?

Figyelt kérdés
A Barátnőmmel a héten költözünk össze, most beteg, lázas. Már most mondta, hogy most ne találkozzunk költözésig, nehogy elkapjam... És a későbbiekre is megjegyezte, lehet ilyenkor nem kellene majd együtt aludni. Én momentán letojnám, engem nem érdekel. Ti, mások hogyan szoktatok cselekedni, dönteni ilyenkor?
2011. máj. 11. 08:45
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

82%-os 8:53 vagyok

Emlékszem még amikor csak együtt jártunk,akkor is ha valamelyikünk beteg lett,akkor a másik ápolgatta,akkor akkor is együtt aludtunk ha épp nem együttalvós nap volt (kolis voltam,ő meg messzebbről bejáról,de megoldottuk)

Az évek folytán valahogy annyira összeszoktunk,hogy egymástól nem kapjuk el a megfázást sem érdekes módon (pedig ugyanúgy csúk,minden)

ha nem is vagytok házasok,de nem úgy szól,hogy egészségben,betegségben?

2011. máj. 11. 09:07
 12/34 A kérdező kommentje:

kedves 82°-os 08:53-as :-)

Köszönöm, és alkalomadtán azért ezt az olvasott véleményt is elmondom a barátnőmnek.

Azt gondolom, ha nem enged, nem akarja az ápolást, akkor elfogadom, nem ez lesz a világ legnagyobb problémája számomra.

Viszont azt is gondolom, az, hogy beszélgetünk róla, elmondom a véleményem, és mások olvasott véleményiről is mesélek, az meváltoztahatja az ő nézetét is.

Ha nem marad az alap felállás, de beszélni azt kell szerintem. :-)

2011. máj. 11. 09:13
 13/34 anonim ***** válasza:
78%
én még ilyet nem hallottam, de ő a beteg, eldöntheti mit akar. én mondjuk megsértődnék, ha a barátom nem akarná, hogy én ápolgassam, meg, hogy ott aludjak vele. pont azért mert beteg, jobban kell, hogy igényelje a szeretgetést...szerintem...én is azt szeretem olyankor, ha velem van...és szerencsére ő is. még soha nem adtunk át egymásnak ilyen megfázásos betegséget, de az sem érdekelne, ha tőle kapnék el vmit...szeretjük egymást betegen is:-))
2011. máj. 11. 09:27
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Volt párommal egyszer úgy "ünnepeltük" az évfordulónkat, hogy egymás mellett fekve szenvedtünk és adogattuk egymásnak a zsepiket, mert előtte sikeresen megfertőztük egymást. :D

Hát, kellemesnek nem nevezném, de jóformán az egyetlen évforduló amire tisztán emlékszem... :D:D

Volt olyan is, hogy párom egész héten betegeskedett (influenza), úgyhogy szóltam csütörtökön főnöknek, hogy pénteken szabira megyek (ápolgatni a Kedvest)... mondanom se kell másnap reggel úgy pattant ki az ágyból, hogy meggyógyult, már nincs láza, nyugodtan menjek mégis dolgozni... 2 órával később már az orvosnál ültünk mert belázasodtam :D

2011. máj. 11. 09:29
 15/34 anonim ***** válasza:
85%

szép volna, ha külön költöznénk ilyen esetbe :)

gyerekek is vannak, ha valaki beteg akkor ki kéne pakoljuk a lakásból?:)

ugyan :))

2011. máj. 11. 09:31
 16/34 anonim ***** válasza:
84%
Mi is ápolni szoktuk egymást, segítünk egymásnak. Különköltözni csak akkor szoktunk, ha mondjuk egész éjjel olyan szinten köhögök vagy krákogok, hogy nem tudna mellettem normálisan aludni.
2011. máj. 11. 09:34
 17/34 A kérdező kommentje:
Nem külön lakásba költözésről beszéltem, nem erre gondoltam, csak másik szobában való alvásról :-)
2011. máj. 11. 09:42
 18/34 anonim ***** válasza:
Mi is arra gondoltunk. Kiköltözni a hálószobából a kanapéra :)
2011. máj. 11. 09:50
 19/34 A kérdező kommentje:

Szerintem nem neked írtam a kiköltözést...., hanem az eggyel korábbi kommentre, véleményre gondoltam. :-)

Ő a lakásból kiköltözést írta...:-)

2011. máj. 11. 09:55
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Na mikor én kismamaként(!) felvetettem a külön alvást ilyen esetben, itt úgy elhordtak mindennek, h csak na! Nem értem az embereket néha.
2011. máj. 11. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!