Ha beteg a párod, élettársad, ti mit tesztek, külön, másik szobába vonultok?

82%-os 8:53 vagyok
Emlékszem még amikor csak együtt jártunk,akkor is ha valamelyikünk beteg lett,akkor a másik ápolgatta,akkor akkor is együtt aludtunk ha épp nem együttalvós nap volt (kolis voltam,ő meg messzebbről bejáról,de megoldottuk)
Az évek folytán valahogy annyira összeszoktunk,hogy egymástól nem kapjuk el a megfázást sem érdekes módon (pedig ugyanúgy csúk,minden)
ha nem is vagytok házasok,de nem úgy szól,hogy egészségben,betegségben?
kedves 82°-os 08:53-as :-)
Köszönöm, és alkalomadtán azért ezt az olvasott véleményt is elmondom a barátnőmnek.
Azt gondolom, ha nem enged, nem akarja az ápolást, akkor elfogadom, nem ez lesz a világ legnagyobb problémája számomra.
Viszont azt is gondolom, az, hogy beszélgetünk róla, elmondom a véleményem, és mások olvasott véleményiről is mesélek, az meváltoztahatja az ő nézetét is.
Ha nem marad az alap felállás, de beszélni azt kell szerintem. :-)

Volt párommal egyszer úgy "ünnepeltük" az évfordulónkat, hogy egymás mellett fekve szenvedtünk és adogattuk egymásnak a zsepiket, mert előtte sikeresen megfertőztük egymást. :D
Hát, kellemesnek nem nevezném, de jóformán az egyetlen évforduló amire tisztán emlékszem... :D:D
Volt olyan is, hogy párom egész héten betegeskedett (influenza), úgyhogy szóltam csütörtökön főnöknek, hogy pénteken szabira megyek (ápolgatni a Kedvest)... mondanom se kell másnap reggel úgy pattant ki az ágyból, hogy meggyógyult, már nincs láza, nyugodtan menjek mégis dolgozni... 2 órával később már az orvosnál ültünk mert belázasodtam :D

szép volna, ha külön költöznénk ilyen esetbe :)
gyerekek is vannak, ha valaki beteg akkor ki kéne pakoljuk a lakásból?:)
ugyan :))

Szerintem nem neked írtam a kiköltözést...., hanem az eggyel korábbi kommentre, véleményre gondoltam. :-)
Ő a lakásból kiköltözést írta...:-)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!