Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van a páromból! Sztem...

Elegem van a páromból! Sztem ez nem is párkapcsolat! Lehet ezen változtatni? Vagy menekülnöm kellene?

Figyelt kérdés

Mindig én voltam a domináns fél a kapcsolatba, megszoktam hogy az van amit én akarok és imád a párom!

A jelenlegi pasimmal 1 éve vagyunk együtt, szerelem volt első látásra,/legalább is a részemről/ még soha nem éreztem ilyet egy férfi iránt sem! Összejöttünk és kiderültek a dolgai, hogy nagyon önző, egyedül szeret eljárni szórakzni, minden ugy van ahogy ő akara, akkor találkozunk amikor ő akarja! Elvár dolgokat de semmi viszonzás, mert ugy gondolja ez jár neki! Egyszer volt egy megingása, hogy nem tudja akarja-e ezt a kapcsolatot mert ő eddig falta a nőket, csapodár életet élt és azok a dolgok amiket elvárok tőle /alapnál alapabb dolgok/ nem biztos ,hogy tudja teljesíteni nem biztos hogy alkalmas egy párkapcsolatra. /Ezt a korszakot nagyon nehezen éltem meg/ Rendeződött a kapcsolatunk. De most ugy érzem elfogytam, hogy eltűrtem a dolgait és eleget reméltem, hogy változni fog! Elegem van a dolgaiból az önzőségéből, hogy soha nincs semmi közös program, nem tervezünk közösen semmit, hogy alig találkozunk, hogy sokat dolgozik és van hogy csak éjjel jön együtt alszunk és melo! Hogy ahelyett, hogy velem lenne már hétfőn azt tervezi hogy szombaton hova megy a haverjaival de az eszébe se jut, hogy mondjuk velem hova megy vagy engem is vigyen magával! /Erre annyit reagál hogy én is menjek a barátnőimmel, csak vigyázzak magamra ő megbízik bennem/ Én viszont nem nagyon bízom benne! Elmondtam neki mindent szakítottam, pedálozik őrülten hiányzik és megbocsátok és minden újra és újra és újra előröl! Már hülyének érzem magam és ő se vesz már komolyan, hogy szakítok vele de ő is és én is tudom hogy ennek még itt nincs vége!

Hogy tudom ezt végérvényesen befejezni? Válogathatnék a pasik közül én meg itt szerencsétlenkedek! ÉS ő lereagálja annyival, hogy majd kiéljük magunkat, velem tervezi a jövőt, neki nem kell más rajtam kívül, (de mégsem becsül meg), meg hogy mid2en különlegesek és nehéz esetek vagyunk ez egy ilyen kapcsolat! Azt gondolja hogy bármit megtehet velem én ott vagyok? Ennyire szánalmas lettem, ugy hogy észre se vettem???

Az idióta válaszoktól kíméljetek meg légyszives, így is eléggé magam alatt vagyok!

2011. máj. 10. 22:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
69%
Amit tanácsolni tudok neked, azt nagyon könnyű leírni, de nehéz kivitelezni. Engedd el a "pórázt", jó hosszúra. Hidd el, minél hosszabb egy póráz, annál rövidebb! Ha menni akar? Menjen! Válaszod: Oké Kincsem, úgy is programom van nekem is. És tényleg, ha nincs programod, csinálj úgy, mintha lenne, akár egyedül is menj el moziba, csak látványosan készülődj, mintha jó kis csajos buliba mennél. Nem kell tudnia, hogy esetleg egyedül mész moziba... Csinálj ebből rendszert, kicsit hanyagold a pasit, ne hívd fel napjában többször, hívjon ő. Azt éreztesd vele, hogy nem ő a világ közepe, létezik élet nélküle is. Ha ettől nem tér észhez, akkor viszont neked kell választanod, hogy vagy leéled vele úgy az életedet, hogy holtodig hülyít, vagy lapátra teszed és keresel mást.
2011. máj. 11. 07:52
 22/24 anonim ***** válasza:
utolsónak teljesn igaza van próbára kell tenni
2011. máj. 11. 12:48
 23/24 anonim ***** válasza:
Pontosan ezt gondolja... de úgy látom, végre leesett a tantusz... lépj minél előbb... ez a pasi se nem szeret, se nem tisztel, megbecsülni meg pláne nem becsül meg... változni meg sosem fog... hasonló pasi döntött engem is két vállra, évekig húztam mellette, de végül rá kellett döbbennem, hogy ha egy kicsit is becsülöm magamat, meg kell szabadulnom tőle... hát nem volt egyszerű, többször is visszakönyörögte magát... ne hagyd magad, lépj mielőbb!!!
2011. máj. 11. 21:49
 24/24 atomjani válasza:

Szerintem ez lesz a legjobb megoldás számodra, hogyha jót akarsz mindkettőtöknek.

Odaállsz elé és ilyesmit mondasz: "Ezt és emezt akarok, ilyen kapcsolatban akarok élni. Adok 3 napot arra, hogy elgondolkozz azon, hogy te is akarsz e ilyen kapcsolatot és teszel e érte. Valamint hogy neked milyen igényeid vannak, hogy jól működjön a kapcsolat. Rengeteg jó csaj van, akivel jól érezheted magad. Miattam sem kell aggódni, fogok találni magamnak. Úgyhogy csak akkor jelentkezz, hogyha komolyan gondolod. Akkor viszont ha egyszer is elengeded magad, akkor lőttek a kapcsolatnak, mert úgy egyikünk se lesz boldog. Gondolkodás nélkül szakítani fogok és nem lesz több esélyed. Ha 3 napon belül nem jelentkezel, akkor csak barátként tekintek rád ezután. Ezután másokkal fogok ismerkedni. Ha netán eszedbe jutna az, hogy mit vesztettél, akkor később még mindig lehet lehetőséged rá, hogyha épp nem vagyok másik pasival. De nem fogok rád várni, én komolyabb pasira vágyok."

Valami ilyesmit ajánlok neked. Tényleg ne adj neki több esélyt, de ha akarod, akkor szájába rághatod, hogy mit tegyen, mert így el tud indulni. Viszont helyette már nem tudsz semmit csinálni és az ösztönzésed se fog működni.

Én egyébként tudok segíteni, hogyha küldesz levelet. Társkeresésben és párkapcsolati gondokban is tudok segíteni és nem kérek pénzt érte.

2011. máj. 12. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!