Kistestvért szeretnék, már többször volt róla szó. Mitévő legyek?
Szerintem mindenképp próbáld meggyőzni édesapádat, mondd el neki, hogy egyedül érzed magad, és nagyon szívesen segítenél a babázásban nekik. Azután az orvosok úgyis megmondják, vállalhat -e édesanyád újra kisbabát, ők biztosan okosabbak nálunk. Semmi vesztenivalód nincsen, ha a szüleid (édesapád) mégis azt mondja, nem vállalják. Te megpróbálhatod, ha látják rajtad, meg édesanyád is szeretné, akkor szerintem nem lehet gond! :) Ma már olyan fejlett az orvostudomány, szerintem édesanyád 37 évesen még nincs nagyon megkésve. Főleg, hogy már szült egy gyermeket. 40 éves korig még biztonságosan lehet babát várni. Az csak a régi kornak, és fejletlen módszereknek köszönhető társadalmi norma volt, hogy egy nő 30 éves kora után már kicsúszik az időből.
Ez mind eltolódott már.
De nem is erről akarok papolni, hanem hogy nyugodtan beszélj szüleiddel erről! Közösen megbeszélhetitek, és ha segítségre van szükség, ott vannak az orvosok! :)
Hat ha anyukad elvetette a babat akkor az egyertelmuen azt jelenti, hogy nem akar mar tobb babat. Es ez azert is igaz, hiszen 14 alatt nem szult megegyszer.
Talan azert mondja neked, hogy beszelj apukaddal, hogy megnyugodjal egy kicsit, remenykedjel is, es ne nyuzd ot egyfolytaban ezzel.
Talan tul sokat beszelsz errol, nem tudod megerteni, hogy ok nem akarnak mar tobb babat. Nem tudjak jol elmondani neked, hogy ne nyaggasd oket.
Mert gondolj csak bele, 14 evig nincs ujabb baba vedekezik anyukad, most 9 honapig azon van, hogy legyen baba, amikor meg terhes lesz, elveteti! Szoval ki erti ezt meg? Csupa ellentmondas az egesz story.
Szerintem ne erolkodj annyira, a szuleid tudjak, hogy mit akarnak.
csak mondd hogy szeretenél, hiszen apukád szeretné, s anyukád megijedt, de talán már megbánta.Beszéljétek meg 3-asban.Hogy ki szeretne. Ne féljenek, nem olyan idős még, van aki az elsőt szüli ilyenkor.
Akár ilyen különbséggel is jó a testvér, Az orvosi kérdésekben orvos megnyugtatja, ha ilyen aggasztja. Talán azért bánta meg az abortuszt pont, ahogy te reagáltál. Még lehet testvéred. A lányom barátnője 18 éves most születettt egyszerre két kisöccse , egyik az anyjánál, másik az apjánál (elváltak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!