Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Külföldön élők! Nektek mennyiv...

Külföldön élők! Nektek mennyivel könnyebb az élet?

Figyelt kérdés

Ott mentél férjhez,vagy ott nősültél?--ha persze házasságban élsz.

Melyik országban éltek?És miért épp ott?

2011. máj. 9. 21:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
79%
Elnézést, engem pedig Spanyolország érdekelne. :) Volt itt 2 spanyolországi hozzászóló, és nagyon érdekelnének a részletek.
2011. máj. 10. 16:32
 22/24 anonim ***** válasza:
79%
pontosan mi erdekel? hany eves vagy? mi a szakmad? fiu vagy?, vagy lany?
2011. máj. 11. 07:25
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Melbourne- Ausztralia. 11 eve turistakent jottem ki, majd ra egy evvel megint turistakent. akkor ugy ereztem mikor leszalt a gepem, h haza jottem. Ra par honappal kijottem tanulo visa-n akkor csak ezt lehetett kapni, es innen inteztem a letelepedesem, az otthoni vegzettsegeim alapjan. Azota allampolgar lettem. itt ismertem meg a ferjem, o idevalosi, van egy gyonyoru kislanyunk.

szeretek itt elni, a varos tiszta, az emberek pozitivak, nem gyulolkodnek, tudjak csak ugy lazan elvezni az eletet.

azert itt sem konnyu, de ha vki dolgozik egy atlag embernek, atlag sebesseggel is tud elore haladni, nem kell megszakadnia, h megelhessen.

ami hianyzik a fizetett gyes es gyed fogalma mert eleg durva h itt az anyukaknak vissza kell menniuk dolgozni. 1 ev fizetetlen szulesi jar csak.

2011. máj. 11. 07:52
 24/24 anonim ***** válasza:
96%

Bocsi a hülye kérdésért, de Ausztráliában mennyire jellemzőek a lakóhelyekre beférkőző mérges állatok (pókok, kígyók, stb)?

Gondolkoztam, hogy szerencsét próbálok ott, de nem szeretnék egy fekete özvegyet találni az ágyamban, amikor még az itthoni kaszáspóktól is sikítófrászt kapok :)

2011. máj. 11. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!