Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szokott olyat csinálni vagy...

Szokott olyat csinálni vagy mondani az anyósotok amit nehezen viseltek el?

Figyelt kérdés
Mit szokott csinálni vagy mondani az anyósotok amit nehezen tudtok lenyelni, elviselni, de muszáj mert a párotok anyukája és nem akarjátok megbántani pont ez miatt.
2011. máj. 9. 08:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%
Ki pontozgat "hasznosság" szerint egy ilyen kérdésnél? :) Mindig megmosolyogtat amikr az embereknek halovány segédfogadalmuk nincs a "hasznos" szó fogalmáról.
2011. máj. 9. 14:29
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ő mindennél s mindenkinél jobban tud mindent, bármit mond az ember neki, az első szava: nem, az nem úgy van. Mindenre van egy replikája, nehogy Ő szó nélkül maradjon. A gyomrom dió nagyságúra zsugorodik mikor látom, hogy hív telefonon, mert úgy ki tud oktatni látatlanba akármiről, hogy köpni, nyelni nem tudok. Szerencsére jóóóóóó messze lakik, remélem ott is marad ahol van.
2011. máj. 9. 14:42
 13/13 anonim ***** válasza:
79%

Fúh igen, ne is mondd...:D Az egyik egy beképzelt liba, aki folyton iszik és óriási pofája van, mindig csak neki lehet igaza, mindig az a jó ahogy ő gondolja...inkább nem is szoktam semmit mondani neki...bár néha nem bírom ki. :)

A másik k*rvára nem tud bánni a pénzzel, el vannak adósodva mint az állat és lassan ott tartanak, hogy elárverezik a házukat. Iszonyúan bosszant ez a dolog, mert a páromtól szedi el folyton a pénzét, így soha semmit nem szoktunk csinálni, soha nem megyünk el sehova...semmire nincs pénze...kissé elegem van már ebből, ha csinálunk is valamit mindig nekem kell fizetnem mindent, én adok kölcsön neki.... fuhhh

Nem tudom mit csináljak őszintén szólva, kezd nagyon kikészíteni a dolog.. :S Pedig nekem sincs olyan jó fizetésem, hogy lehúzzanak...70 ezer ft szerintetek mire elég...?

2011. máj. 9. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!