Szokott olyat csinálni vagy mondani az anyósotok amit nehezen viseltek el?
Fúh igen, ne is mondd...:D Az egyik egy beképzelt liba, aki folyton iszik és óriási pofája van, mindig csak neki lehet igaza, mindig az a jó ahogy ő gondolja...inkább nem is szoktam semmit mondani neki...bár néha nem bírom ki. :)
A másik k*rvára nem tud bánni a pénzzel, el vannak adósodva mint az állat és lassan ott tartanak, hogy elárverezik a házukat. Iszonyúan bosszant ez a dolog, mert a páromtól szedi el folyton a pénzét, így soha semmit nem szoktunk csinálni, soha nem megyünk el sehova...semmire nincs pénze...kissé elegem van már ebből, ha csinálunk is valamit mindig nekem kell fizetnem mindent, én adok kölcsön neki.... fuhhh
Nem tudom mit csináljak őszintén szólva, kezd nagyon kikészíteni a dolog.. :S Pedig nekem sincs olyan jó fizetésem, hogy lehúzzanak...70 ezer ft szerintetek mire elég...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!