Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mit tennétek, ha a...

Férfiak! Mit tennétek, ha a párotokról kiderülne, hogy titeket becsapva esett teherbe?

Figyelt kérdés
Mondjuk titokban abbahagyja a tabletta szedését, vagy levetette a spirált, tehát olyan esetre gondolok, amikor úgy tudja a férfi, hogy a nő védekezik a nem kívánt terhesség ellen.
2011. máj. 9. 07:54
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
88%

Hát elég durva ha valaki így akarja megfogni a férfit magának!

Ez elég aljas húzás!

Csak utána ne csodálkozzon ha egyedül marad a gyerekkel.

2011. máj. 9. 09:29
 22/39 A kérdező kommentje:
Ezt a torokátvágást én is erősnek érzem :) De ha elhagyja a nőt a pasi, akkor a gyereknek mit mond majd később? Vagy ha az anyja ellene neveli? Ezek után erre is képes lenne, nem? Megengedheti e ezt magának valaki, hogy bármi is történt, eldobja a gyerekét?
2011. máj. 9. 09:42
 23/39 napietus ***** válasza:
79%

nem a gyereked dobod el, hanem azt a cédát. azért nagy különbség. miért, jobb lenne egy ilyen mellett élni? az orrod előtt is tudja "ellened nevelni", ha akarja...vagy maradj mellette a gyerek miatt, de szex nincs, közös kassza pláne nincs, kéztől kap, ha kell neki pénz a háztartásra, és elszámol vele. ezt akarta, mindenki úgy kap, ahogy kérte...

u.i.: torokvágósat azért írtam, mert akinek ez belefér, annak az erkölcseibe bármi belefér.

2011. máj. 9. 09:49
 24/39 anonim ***** válasza:
66%

Kedves Kérdező. Miután nagyon értelmes és érzelmileg intelligens kérdéseket teszel fel, biztos, hogy értelmes és felelősségteljes ember vagy.

Bocs, hogy ilyet mondok de remélem te vagy az apa. Tudom, hogy egy nehéz helyzetről van szó de az emberek többsége beleveszik ilyenkor a saját sérelmeibe és nem tud a gyerekre fókuszálni. Mint ahogy az itteni válaszok többsége is leragad a nő szapulásán és semmi hasznosat nem tud nyújtani az adott helyzetre, csak annyit, hogy pörgesd magad a haragban.

Lehet jó kapcsolata a gyerekkel.

Nem csupán egzisztenciális felelősségvállalásról beszélek, hanem érzelmi kötődésről.

2011. máj. 9. 09:56
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

Én azt tanácsolom, hogy a szívedre hallgass. Ha nem szereted ezt a nőt, és nem vele szeretnéd leélni az életed, akkor ne maradj vele. Nem akartad ezt a babát. De ettől még tarthatod vele a kapcsolatod, de az tévhit, hogy egy gyerekkel a legrosszabb, ami történhet az, hogy apa nélkül nő fel. Az szerintem sokkal rosszabb, amikor egy boldogtalan családban nő fel, ahol nem tudja megtanulni, hogy milyen is a szerelem. Mert a gyereknek példa kell, és ha azt látja otthon, hogy anya és apa csak élnek egymás mellett, ne adj' Isten folyton marják egymást, veszekednek, az se tesz jót a gyereknek. Boldogtalan szülők mellett nem lesz egészséges lelkivilága a gyereknek felnőttként, és ő is belesodródhat egy boldogtalan életbe. Arról nem is beszélve, hogy hány olyan házasság megy tönkre, ahol a pár szerelemből házasodott, és tervezték, várták a gyerekeket, aztán mégis megromlott. Szóval ha már az elején ilyen gubanc van, abból túl sok jó nem sülhet ki.

De te tudod, mennyire szereted ezt a nőt. Ha szereted, csak.... akkor talán érdemes megpróbálni.

2011. máj. 9. 10:04
 26/39 A kérdező kommentje:
Igen, én úgy vagyok vele, hogy a nőt inkább nem is akarom minősíteni, mert nem is az a legfontosabb. Ha a felnőttek közül senki nem jön jól ki a dologból (mert ebben a szituban nem jöhet), legalább a gyereknek legyen jó. Mi lehetne a helyes reakciója a férfinak?
2011. máj. 9. 10:51
 27/39 anonim ***** válasza:
12%

Azért ilyenkor az is felmerül, HOGY MILYEN KAPCSOLAT AZ ILYEN? A pasi csak dugni jár vagy mi? És ha a nő véletlenül esik teherbe? Ilyen is van ám. csak a pasi azt gondolja, hogy biztos direkt.

Mondjuk én nőként olyan kapcsolatba nem mennék bele, ahol a pasi nem megbízható (már csak a véletlen teherbeesés miatt is). Nem is értem hogy létezhet olyan nő, aki egy ilyen felelőtlen pasit képes egy gyerekkel "magához erőszakolni". Mert ez erőszak. És a pasi sem különb mint a nő. Oké, ha tizenévesek, vagy huszonévesek akkor ne tartsák meg ha még tényleg fiatalok! De egy tartós kapcsolatban huszon-harmincéves emberek igazán nyílt lappal játszhatnának.

A pasi meg ne keféljen ha nem szereti a nőt, vagy tudja, hogy a nő egészen mást akar/pl. gyereket, családot/. Így biztosan el lehet kerülni a kellemetlen dolgokat.

Azért egy 30-as nőnek könnyű azt mondani, hogy szakítson és vállaljon mástól gyereket. És ha nem talál? Ha meg tudja a nő, hogy vállalni tudja egyedül a gyereket, akkor essen teherbe és nevelje fel. Ha az apa nem akar ebben részt venni, ne vegyen. ez nem bűn, ha egy nő akar gyereket, akkor szüljön, csak ne a férfi rovására. Itt az erőszakról van szó.

2011. máj. 9. 11:36
 28/39 anonim ***** válasza:
Két dolgot tehetsz: vagy szereted eléggé a csajod, ez esetben vele maradsz és tudomásul veszed vagy bedobod a törülközőt és fizeted a tartásdíjat.
2011. máj. 9. 12:51
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
nőként azt mondanám, hogy ez a világ egyik legaljasabb húzása. és semmiképp nem hagynám magam zsarolni (mármint ha pasi lennék).
2011. máj. 9. 13:35
 30/39 A kérdező kommentje:
Nem az én csajomról van szó, én nem keverednék ilyen kapcsolatba, kívülállóként láttam, hogy előbb utóbb ez lesz a vége. Csak nem tudom, hogyan segíthetnék, mert látom a férfin, hogy nagyon vergődik.
2011. máj. 9. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!