Férfiak! Mit tennétek, ha a párotokról kiderülne, hogy titeket becsapva esett teherbe?
Szerintem ha a pasi valóban nem akar gyereket (és miért is akarna, ha kategorikusan kijelentette, h nem kell baba?), akkor a legelső mondata az lesz, hogy elküldi a nőt abortuszra. Mindenképpen tönkremegy ebben a kapcsolat, ha a nő elmegy megszakítani a terhességet azért, mert nem tarthatta meg és élete végééig utálni fogja a pasit, ha meg nem veteti el, akkor meg a pasi fogja őt élete végéig gyűlölni mert átcseszte a palánkon.
Ha a nő annyira gyereket akar és úgy érzi h a pasi csak húzza az idejét, akkor szakítson és keressen egy olyan férfit aki már kész a gyerekvállalásra.
szégyenlem magam, hogy nő vagyok, amikor ilyen nőkről kell ovasnom...hogy viheti rá a lélek, hogy egy gyerek életével szórakozzon? ha pasi lennék, elhagynám az ilyet, mert ki tudja, legközelebb mivel karmol át, annak a nőnek, akinek a gyereke nem szent, semmi sem az. édes apjának kellett volna annak idején lekeverni egyet az ilyennek, hogy ne legyen ekkora ostoba ribi.
29/N
Nem lehet megmondani, hogyan alakul egy férfinak az élete a gyerekével ezek után.
Lehet, hogy távol marad a nőtől is a gyerektől is.
Lehet, hogy örök sérelme lesz, hogy megfosztották a döntéstől és sosem felejti el imádni fogja a gyerekét.
Nem lehet tudni.
Ez a gyerek felé való kapcsolat. Azt hiszem a nőtől olyan sérelmeket kap, amik nehezen gyógyíthatók vagy sehogy se.
Én is biztos kirúgnám az ilyet. Egy percig se tudnék egy ilyen erkölcsi csődtömeggel egy levegőt szívni a továbbiakban. Legközelebb mivel vág át? Ez a legocsmányabb dolog amit az ember a társával megcsinálhat...
Nőként mondom ezt!!
9.26!
Átvágja a torkát mi?
Azért a bűnbakképzésnek is van némi határa, normalitásnak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!