Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztétek már azt, hogy meg...

Éreztétek már azt, hogy meg akartok szűnni nőnek, illetve férfinak lenni, és csak emberek akartok lenni?

Figyelt kérdés
Meg lehet ezt valósítani? Hogy emberek legyetek, és ne nők és férfiak? Azért örülnék, ha lenne erre megoldás, mert szívesebben lennék szingli, mint egy nő. Egyszerűen az az oka, hogy a nő csak akkor teljes, ha férfi van mellette, a férfi meg akkor, ha nő van mellette. Ez sajnos pedig egy nagyon törékeny állapot, most szinte az őrületig fokozódott már eddig is a helyzetem. A kiutat nem látom. Úgy érzem, lassan megőrülök. De nem tudok megszabadulni a nőiségemtől, attól, hogy párt akarjak. De ha ismét ember lehetnék, akkor nem érezném szükségét párkapcsolatnak. Éreztétek már azt, hogy szeretnétek nem nők, iletve férfiak lenni? Csak emberek?
2011. máj. 9. 00:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem akarsz nő lenni, nekem úgy is jó, maradj a munkád mellett, csináld azt amit szeretsz és ne foglalkozz a férfiakkal.
2011. máj. 10. 11:01
 22/22 anonim ***** válasza:

kérdező: 23:03 vagyok, afrancia nem fontos

"amúgy az ilyen reikis dolgok"

- semmi, de semmi köze a "reikis dolgok"-hoz

"talán megfelelő lenne nekem egy keleti szerzetesrend"

- erre küldtem. a honlapot tanulmányozd, ott van, hol lehet megismerkedni. Zen.

Nem kreatív így elutasítani valamit-

ha képzőműv-tel akarsz foglalkozni, nyitottá kell válni, az tápálja a kreativitás tűzét.

"Nem szokott nekem használni" -nana. 1 x nézd meg!

Próbáld ki! Tessék leülni! (márhogy zazen meditációba)

- utána pontosan fogod tudni, ez a Te utad, vagy sem.

2011. máj. 10. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!