Éreztétek már azt, hogy meg akartok szűnni nőnek, illetve férfinak lenni, és csak emberek akartok lenni?
Én értem, hogy mire gondolsz.
Néha azt hiszem sikerül embernek lennem, de ahhoz az kell, hogy kifelé figyelj és ne saját magadba, hogy szemlélődj.
Meg kell fogalmaznod, hogy mi az az ember! Úgy talán könnyebb... De ami a legfontosabb és legnehezebb, hogy egy picit aszexuálissá kell válnod, mert a szexualitás tesz nővé, vagy férfivá leginkább. Ez baromi nehéz viszont, mert szerintem aki már egyszer szexuális volt, az nem tud többi aszexuális lenni. Úgy igazán nem.
Én néha egy aszexuális világról gondolkozom. Szerintem idilli lenne. Sokkal kevesebb gát lenne az emberek között, sokkal kevesebb ellentét. És akkor mind igazán emberek lennénk. És nem lenne gátja sem a szerelemnek, sem a barátságnak...
Nem hülyeségekről írok... Amúgy nincs sok időm, reggeltől estig dolgozom, és munka közben tanulok. Gyakorlatilag agyonhajtom magam.... A munkaterápia azért valahol jó. Szal ez nem trafált bele.
Viszont érkezett egy válasz az aszexualitás - szexualitás kérdéséről :))). Na, én erről beszélek!!!! Én 25 éves lány vagyok. 23 évesen volt az első fiúm, előtte a kezemet se fogták meg. Szóval én addig voltam ember. Utána lépett be a szexualitás. És valahol jobb,hogy túlestem rajta. De most , hogy kipróbáltam, szeretnék ismét ember lenni. Na, te értesz :). Hú, de jó, hogy valaki ért. Köszönöm :). De ugyanakkor ezt nem lehet megtenni :S. Egyre biztosabban érzem, hogy véget fogok vetni az életemnek. Szégyellem a szexualitást, és azt, hogy nő vagyok. Én ember akartam mindig lenni, nem nő. Nem mindenki használt ki amúgy, csak épp az a fiú, akit szerettem. De a kérdés nem emiatt van, mert ha nem használ ki a fiú, akkor is felteszem valszeg ezt a kérdést, ha véget ér. Mert soha életemben annyi borzalmon és szenvedésen nem mentem át, mint a szerelem miatt. Azt kell mondanom, ha ezt előre tudom, hogy valaki örökre összetör, elpusztít bennem mindent, a lelkemet teljesen elpusztítja, és arra kényszeríti a pszichém, hogy a racionális énem ellen forduljon, ha én mindezt tudom, azt kell mondanom, hogy sose vágtam volna bele :S. Nem ér ennyit az egész. Undorodom magamtól. Akkor nem maradt más, mint a halál. A cián jó megoldásnak tűnik.
Nem fogom megölni magam, de eztán egész életemben meg akarom majd magam ölni, hogy ezáltal elpusztítsam magamban ezt az ördögöt. Tavaly óta érzem, hogy egyre jobban megőrülök.
Társat akarok. De hogyan? Őrült vagyok. Ha gyerekem lenne, mit tudnék neki mutatni? Semmit. Mert én se értem ezt a nyomorult világot :D. Nekem sose lesz társam és gyerekem, és nyomorultul, egyedül fogok meghalni. De nem ez a legborzalmasabb, hanem az, hogy nem emberként fogok meghalni, hanem nőként, akit megaláztak. Persze lehetnék nő, akit szeretnek, de az se számít semmit, undorodom ettől, a nőiségtől. Undorítónak tartom, mert állatiasak ezek az ösztönök, és nem irányíthatók. Mindig tudtam magamat irányítani, de ezeket a női ösztönöket, ezeket, a máshogy nem tudom mondani, mint szaporodási és társválasztási ösztönöket képtelen vagyok uralni. Megőrülök, majd megölöm magam ciánnal. Persze nem fogom magam megölni, de egész életemben újra-és újra el fogom játszani az öngyilkosságot.
Egy dolog miatt vagyok nyugodt, mert már tudom, hogy semmit se várok az élettől, semmiben se hiszek, és semmit se akarok ettől az élettől...
Szerintem keress fel egy jó pszichológust, mert elég súlyos gondjaid vannak önmagaddal! Olyannyira, hogy már komolyan személyes sértésnek veszem, hogy te undorodsz a nőiességtől!
Menj szakemberhez, gyógyulj meg, aztán élvezd az életet!
Mért vennéd személyes sértésnek :). Ugyan, ez nem rólad szól, ha te nem küzdesz ilyesmivel. Nem akarok pszichológushoz menni. Szeretek nő lenni bizonyos időközökben. De amikor meg a nőiségem miatt nem helyes dolgokat teszek, azt nem szeretem. A nőiség nem irányítható, és ez zavar engem.
De nem kell személyes sértésnek venni. Kivi vagyok rá, hogy van e valakinek még személyes kérdése.
Köszi.
Nem tudok franciául, utalva a linkre. Angolul és németül tudok. Azért köszi. A másikat is megnézem. De amúgy az ilyen reikis dolgok nekem sokat nem segítettek.
Tudom, hogy mely könyvek adnak nekem tanácsot. Nem az ilyen típusúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!