Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyek azok a nevek, amik nem...

Melyek azok a nevek, amik nem tetszenek neked?

Figyelt kérdés
Nagyon sok ma oly divatos névtől egyszerűen a falra mászok,úgy nem tetszik. Számotokra van olyan név,amivel a világból kilehet üldözni?
2011. máj. 7. 22:58
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%

Norbiiiii (kegyetlen:P)Béla,Károly,Ödön, Csaba.

Nikoletta (vááá),Erzsébet, Maaargit, Jolán, Adrienn, Anett, Klára, Csilla, Magdolna, Kincső, Gyöngyvér

2011. máj. 8. 16:28
 42/53 anonim ***** válasza:
39%
+ józsi, jancsi, pityu...stb ezeket kihagytam+marlonbrando és társai
2011. máj. 8. 16:29
 43/53 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindegy kit hogy hívnak.

Más megközelítésből:

A gyerekemnek nem adnám a Csilla, Dorina, Viktória, Kitti, Kíra, Roxána nevet. Most ezek ugrottak be, ja Emesét sem.

Fiamnak meg Bence, Ákos, József, Ferenc stb

Annak rendkívül örülök, hogy amit a Párommal kinéztünk a gyermekeinknek azok közül egyik nevet sem utálja senki. Eddig. :D

22N

2011. máj. 8. 16:38
 44/53 A kérdező kommentje:
Jaj,a Bence nekem is halálom. Szép név,nem azzal van gond, de kb. 6 éves korig. Pl. nem tudok elképzelni egy dr. x Bence urat, vagy Bence bácsit. :S szerintem egy felnött férfinak nem áll jól ez a név.
2011. máj. 8. 17:00
 45/53 anonim ***** válasza:
75%

Csenge, Kincső, Szíra, Zille, Sára, Bori.

Fiúban: Bence, Marci, Tas, Huba, Koppány.

Iszonyatosak.

Különösen a Kincső.

Kancsóra gondolok, vagy arra, hogy valakiből betegség miatt kilóg egy cső.

2011. máj. 8. 18:24
 46/53 anonim ***** válasza:
39%

hu Zille de szép *.*

köszi az ötletet.. :)

2011. máj. 8. 23:26
 47/53 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem mindig találsz olyan emberkét,akinek valamiért az adott név nem tetszik!Egyébként meg szerintem az a fontos,hogy a szülőnek tetszik,amikor választja a gyerekének(mégha a gyerek később nem is díjazza)Bár sok szülő nem gondolkodik...Engem Renátának hívnak,gyerekként nem szerettem most már igen,mert nem túl gyakori!A kisfiam Marcell(köszi annak,aki leszólta!!! :-( szerintem GYÖNYÖRŰ név!!!!!!!!
2011. máj. 9. 15:55
 48/53 anonim ***** válasza:
100%

Én a igazából csak a magyarosított külföldi nevektől mászok falra ( ezek eredetiben általában szépek) meg az olyanoktól amikkel közröhej tárgyává teszik szerencsétlen embert.ezeket már mind felsorolták előttem. Vannak még olyan régebbi nevek, amik nekem sem jönnek be annyira, mert rögtön idős néni vagy bácsi jut róla eszembe, de egyáltalán nem tartom gáznak, ha valaki így nevezi el a gyerekét.

Láttam a válaszadók között egy Esztert és egy Enikőt is. Nekem a ti neveitek nagyon tetszenek, a kedvenceim között vannak.:)

2011. máj. 9. 20:16
 49/53 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:Én vagyok az Enikő:D

Nekem annyira nem tetszik...főleg a jelentése:szarvastehén...:S

2011. máj. 15. 10:59
 50/53 anonim ***** válasza:
100%
Főleg mikor ugymondják h ENNI KŐ-.-"
2011. máj. 17. 18:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!