Melyek azok a nevek, amik nem tetszenek neked?
Norbiiiii (kegyetlen:P)Béla,Károly,Ödön, Csaba.
Nikoletta (vááá),Erzsébet, Maaargit, Jolán, Adrienn, Anett, Klára, Csilla, Magdolna, Kincső, Gyöngyvér
Nekem mindegy kit hogy hívnak.
Más megközelítésből:
A gyerekemnek nem adnám a Csilla, Dorina, Viktória, Kitti, Kíra, Roxána nevet. Most ezek ugrottak be, ja Emesét sem.
Fiamnak meg Bence, Ákos, József, Ferenc stb
Annak rendkívül örülök, hogy amit a Párommal kinéztünk a gyermekeinknek azok közül egyik nevet sem utálja senki. Eddig. :D
22N
Csenge, Kincső, Szíra, Zille, Sára, Bori.
Fiúban: Bence, Marci, Tas, Huba, Koppány.
Iszonyatosak.
Különösen a Kincső.
Kancsóra gondolok, vagy arra, hogy valakiből betegség miatt kilóg egy cső.
hu Zille de szép *.*
köszi az ötletet.. :)
Én a igazából csak a magyarosított külföldi nevektől mászok falra ( ezek eredetiben általában szépek) meg az olyanoktól amikkel közröhej tárgyává teszik szerencsétlen embert.ezeket már mind felsorolták előttem. Vannak még olyan régebbi nevek, amik nekem sem jönnek be annyira, mert rögtön idős néni vagy bácsi jut róla eszembe, de egyáltalán nem tartom gáznak, ha valaki így nevezi el a gyerekét.
Láttam a válaszadók között egy Esztert és egy Enikőt is. Nekem a ti neveitek nagyon tetszenek, a kedvenceim között vannak.:)
Utolsó:Én vagyok az Enikő:D
Nekem annyira nem tetszik...főleg a jelentése:szarvastehén...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!