Melyek azok a nevek, amik nem tetszenek neked?
Alexandra, Klaudia, Kitti, Petra, Roberta, gyümölcsnevek, kisebbség által preferált nevek, ősmagyarkodó nevek, erőltetett, nyafka nevek: Cintia, Lara, Linetta, Maja. Tucat-divatnevek: Jázmin, Fanni, Hanna, Lili, vénlányos nevek, pl. Matild, Klotild, Lídia
Ennyi jutott eszembe.
Eszter vagyok, lécci ne fikàzzàtok a nevem :) ùgy szeretem!
Amùgy nekem se jônnek be nagyon a kûlfôldi nevek magyarosìtott vàlatozatai, de azért nem is utàlom ôket..
De a Frodòn eszméletlen mekkoràt rôhôgtem!! Amùgy az egyetlen ami néha zavart, hogy kôzépsuliban is volt rajtam kìvûl màsik két Eszter az osztàlyban, egyetemeg meg màsik 4... De leszartam, engem senkivel sem lehetett ôsszekeverni :)
Komolyabban még nem gondolkodtam ezen, hogy mit adnék a gyerekemnek, majd meglàtom :)
Nekem a saját nevem sem tetszik: Natália. Túl hosszú és...nem is tudom. Valamiért nem jön be. :D Viszont becézve, Natiként, Natusként jobban bejön.
A mai divatnevek nekem sem tetszenek, a Dzsesszikától, Szebásztiántól és társaiktól falra mászok.
Ezeken kívül: Mária, Iván, Valéria, Gyöngyvér, Barbara, Mónika,József, Ferenc, Sándor, Imre, Antal, Erika.
"Jessica, Jennifer, Kevin, és az összes hasonló cigánynév. "
Te barom, még jó, hogy ezek külföldi nevek.
Nekem pl.a saját nevem se jön be: Enikő
Meg van egy ismerősöm úgy hívják hogy Forró Napsugár (okádék)
Van egy pár. De ha a normális neveket nézzük, akkor:
Férfi: Csaba (férjem is az, de utálom a nevét, ezért becenevet kapott, azóta mindenki azon hívja :D), János, József, Béla.
Nöi: Erzsébet, Teréz, Lujza, Viktória (fújj)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!