Szerintetek megcsal? Ha igen, rá kérdezzek?
A férjemmel 20 éve vagyunk házasok,de mostanában teljesen más,mint régen.
Mostanában egyre többször vannak olyan ügyfelei,akiknek egy másik városban van a tárgyalásunk(és nem 10 perce van a másik város,hanem 3-4 órára...),ezért reggeltől estig alig beszélünk.Ha felhívom,hogy mikor jön haza,akkor azt mondja,hogy ne várjam meg,majd megy.Régen sosem mondta ezt.
Pár hónapja van egy új titkárnője(max. 24 éves).Amikor megkérdeztem,hogy miért őt vette fel,akkor azt mondta,hogy azért,mert jóban van a lány szüleivel és megkérték rá,mert a lány eléggé a padlón van(ha jól tudom,akkor szakított az akkori barátjával,megviselte a dolog).Én mondtam,hogy rendben,nem zavart,mert kedves lány.De tegnap bementem a férjem irodájába,mert volt egy kis időm délután.Láttam,hogy van az asztalán egy új nyakkendő,még becsomagolva.Mikor kérdeztem,hogy kitől kapta,azt mondta,hogy a titkárnőjétől,mert olyan jó főnök...De senki nem ad ajándékba nyakkendőt a főnökének.
Meg egyre többször érzem az ingén azt,mintha női parfüm szaga lenne.Nem annyira erős,csak éppen lehet érezni,ha megszagolom.
Tudom,hogy ezek nem nagy dolgok,de már megcsalt egyszer(vagyis én csak 1-ről tudok).Akkor azt mondta,hogy soha többet nem fog...Nem tudom,hogy rákérdezzek-e...Mert ha tényleg megcsal,akkor biztosan letagadja.
Köszönöm a segítséget!
Szerintem is vele csal.
Esetleg következő alkalommal jelentsd be, hogy vele mész és kész az üzleti tárgyalásra.
Vagy látogasd többet az irodában.
De mit teszel, ha kiderül, hogy a titkárnője a szeretője?
nehogy mar ilyet csinalj!!ez mar tulzas!! inkabb alits csapdat a ferjednek?
kovesd te magad!!pl ma hogy dolgozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!