Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a megoldás anyóst nem...

Mi a megoldás anyóst nem bírom már sokáig!?

Figyelt kérdés
4éve vagyunk együtt a párommal, és egy éve hogy vissza kellet költözni anyósomhoz. Ez idáig elviselhető volt, de nyugdítjas lesz és ami az ővé ki is nyilvánitja. Utoljára nem tetszett neki hogy a tefál lábosaim felhoztam és vissza vitte a pincébe én vissza vittem mert abba szeretek főzni (Könnyű elmosni, és főzni benne) Na ma van a szülinapom és kipakolta a lábosos szekrényét és levitte az összes lábosát,csak az enyémet hagyta bent! Elviselhetetteln ha én ide teszem a virágomat ő oda, Nem eszik a főztömből..!!!!
2011. máj. 7. 18:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%
Nem értem, hogy a fenébe tudtok másnál lakni?Soha egy percet nem ment volna.Az én házam az én váram, és ez igaz rám is, és az anyósomra is.Imádjuk is egymást.
2011. máj. 7. 20:01
 12/13 A kérdező kommentje:
Én nem harcolok nem szolok neki hogy vigye le vagy vissza a lábosokat nem kérdezem csak látom.... Hát az én anyámhoz nem mert ő kitagadott mikor össze jöttem a párommal. Hát ugy hogy nem magunktól jöttünk, anyosom tisztába volt vele ha kirakja aposom akkor mi vissza jövünk, mert a házat amit vett nekünk vissza vette. :( Na ez hosszú és bonyolult... de azért köszi a válaszokat.
2011. máj. 7. 20:43
 13/13 anonim ***** válasza:
35%
nagyon könnyű másnak azt mondani,hogy ha nem tetszik el el lehet költözni..-gondolom nincs más lehetőségük.
2011. máj. 7. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!