Lula, Miett, Sirá vagy Xenodiké a szebb név?
Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 16:16
31/34 dekle válasza:
Miett még egész jól hangzik a többihez képest, de a gyerekemnek biztos nem adnám ezt a nevet se...
32/34 anonim válasza:
Bármejiket választod bárkinek,bárminek ezzel a névvel kell élnie élete végéig.
és ezek a nevek magyar fülnek elég idegenek,és csúnyák.
talán:Sirá még elmegy.
33/34 anonim válasza:
a Lulát talán adnám egy hörcsögnek. a többit egy éticsigának... SEM.
34/34 anonim válasza:
Engem Miettnek hívnak, és elég rosszul esik az amit néhányan írtatok. A Miett egy elég megosztott név, igenis vannak sokan akik szerint ez a név gyönyörű, és igen vannak olyanok is akiknek nem tetszik. De ha valakinek nem tetszik, attól még nem kell olyanokat írni, hogy ez a név undorító, egy éticsigának sem adnám stb... Szerintem ezek a hozzászólások az undorítóak, mert nem vagytok képesek belegondolni abba, hogy van akinek ezt a nevet adták a szülei, és nem azért hogy jól kibasszanak vele, hanem azért mert különlegesnek és szépnek tartják ezt a nevet. Jó lenne, ha ezt tiszteletben tartanátok, ugyanis van jó pár magyar név, ami például nekem nem tetszik mégsem írom, vagy mondom azt hogy "fúúj de gusztustalan név ez meg az"..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!