Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lula, Miett, Sirá vagy Xenodik...

Lula, Miett, Sirá vagy Xenodiké a szebb név?

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 16:16
1 2 3 4
 31/34 dekle válasza:
Miett még egész jól hangzik a többihez képest, de a gyerekemnek biztos nem adnám ezt a nevet se...
2011. máj. 7. 20:14
 32/34 anonim ***** válasza:

Bármejiket választod bárkinek,bárminek ezzel a névvel kell élnie élete végéig.

és ezek a nevek magyar fülnek elég idegenek,és csúnyák.

talán:Sirá még elmegy.

2011. máj. 7. 20:58
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
a Lulát talán adnám egy hörcsögnek. a többit egy éticsigának... SEM.
2011. máj. 8. 15:20
 34/34 anonim válasza:
Engem Miettnek hívnak, és elég rosszul esik az amit néhányan írtatok. A Miett egy elég megosztott név, igenis vannak sokan akik szerint ez a név gyönyörű, és igen vannak olyanok is akiknek nem tetszik. De ha valakinek nem tetszik, attól még nem kell olyanokat írni, hogy ez a név undorító, egy éticsigának sem adnám stb... Szerintem ezek a hozzászólások az undorítóak, mert nem vagytok képesek belegondolni abba, hogy van akinek ezt a nevet adták a szülei, és nem azért hogy jól kibasszanak vele, hanem azért mert különlegesnek és szépnek tartják ezt a nevet. Jó lenne, ha ezt tiszteletben tartanátok, ugyanis van jó pár magyar név, ami például nekem nem tetszik mégsem írom, vagy mondom azt hogy "fúúj de gusztustalan név ez meg az"..
2014. márc. 29. 23:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!