Szerintetek írjak az exemnek?
most dobta ki a facebook az exemet mint lehetséges ismerősöm, és most láttam, hogy időközben apa lett :) szerintetek illik ilyenkor írni egy üzenetet amiben gratulálok nekik?
azóta már én is férjhez mentem és ahogy nézem, majd egyidősek a gyerekeink :) gondolom nem értené félre.
Juj, már látom, ahogy megjelenik a lélekbúvár válaszoló, aki hasonló kérdésemből azt szűrte le anno, hogy még szeretem az exemet...:-)
Nyugodtan írj neki, nincs ebben semmi, kedves gesztus! Nekem a gimis ex-barátom írt pont emiatt, és tökre örültem neki.
Persze. Az, hogy együtt voltatok, nem jelenti azt, hogy mostantól görcsösen kerülni kell egymást :) Na jó, kivéve a gimiben :)
Én 1-2 évente még találkozni is szoktam azzal az exszel, aki komolyabb volt. Szerintem nincs ebben semmi rossz, megiszunk egy kávét és elmeséljük, kinek hogy alakul az élete. Egyébként a párom is ugyanígy van az ő exeivel (csak neki kicsit több van, mint nekem :)). Aki ilyen miatt féltékenykedne vagy exként félreértené, az furcsa ember lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!