Mennyi pénzt illik adni ballagásra?
Figyelt kérdés
én a keresztszülő vagyok.nem tudom mennyi pénzt adjak,hogy ne is legyen kevés,de ki is tudjam adni.szívem szerint sokat adnék,de ebben a válságos világban ezt n em tehetem.nekem nincs munkám,párom fizuja meg 70%-ban elmegy kiadásokra(részlet,albérlet,stb).azzal is számolnom kell hogy 350 km-t kell utazni hozzá.és persze vissza.az is kb 20 ezer ft.ti mennyit adnátok?nem akarok szégyenbe sem maradni.2009. márc. 9. 20:58
11/18 anonim válasza:
5. válaszoló vagyok: az én keresztlányom gimiből ballag. A továbbtanulásnak rengeteg költsége lesz, ő is inkább arra gyűjt.
13/18 anonim válasza:
Pénzt? Én a virágon kívül semmit nem kaptam. Jó csoró családom van akkor! Még ebben is szívok. Fasza. Nem is tudtam, hogy szoktak pénzt kapni.
14/18 anonim válasza:
Na szegény utolsó, eddig meg boldog volt.
15/18 anonim válasza:
Én se kaptam, csak 1 tölcsér fagyit. Mi nem szoktuk eltúlozni ezeket. Megveszik, ha kell valami. Ünnepen meg szép ruhába bújunk és annyi.
16/18 anonim válasza:
Én 5-10 000 ft-ra gondolnék vagy valami apró meglepetésre, pl. egy gyűrű, karlánc... Ezek általában ebben az árkategóriában is kaphatóak. Bár, jobb ha megkérdezed, hogy mit szeretne, biztos olyat fog mondani, ami megoldható.
17/18 anonim válasza:
En sem tudtam, hogy szokas adni viragon kivul barmit is, en sem kaptam egyebet csak viragot, szerintem nem olyan nagy szam altalanosbol "elballagni" (na mind1 nem akarok offolni) Szerintem meg 5000 is eleg lenne ha altalanosrol van szo, nem beszelve arrol, hogy mennyit utzol es az is mennyibe kerul...
18/18 anonim válasza:
25 ezret, de inkább bankszámlára, mert adózni is kell utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!