Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.
Figyelt kérdés
Imádom az apukámat, amikor józan. Nem alkoholista, havonta kb. 2x iszik. Ilyenkor még az élő fába is beleköt, általában én vagyok a fő célpont. Nem tudom elviselni, ha részeg, ezért ilyenkor eléggé flegma vagyok. Tudom, nem ez a helyes viselkedés, de nem tehetek róla, nem tudok mit tenni. Nem bántalmaz fizikailag, lelkileg viszont mindig rátapint a legérzékenyebb pontjaimra. Másnap bocsánatot kér, de iszonyú érzés. Szinte rettegek ezekben a napokban, nem tudom, hogy mi az amit szabad mondanom és mitől lesz még agresszívabb, mint alapban. Hogy viselkedjek?2011. máj. 6. 21:22
1/2 anonim válasza:
Szerintem a legokosabb ha ilyen időszakban elmész otthonról.
Aludj például barátoknál vagy sétálgass addig.
2/2 anonim válasza:
ilyenkor menj el a barátaiddal vásárolni vagy nézelődni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!