Nikeman01 kérdése:
Mit csináljak ha a férjem nem hinne nekem? Pl. : meg akarja nézni, h a barátnőm mit írt, és nem hiszi el, hiába mondom, hogy csak sulival kapcsolatos dolgot küldött.
Figyelt kérdés
segítsetek!2011. máj. 6. 19:08
2/11 anonim válasza:
főjjön a saját levében! Minimális privát szféra mindenkinek jár. Nem vagy köteles mindent az orrára kötni. Ha féltékeny, az ő baja.
3/11 anonim válasza:
Mutasd meg neki ha tényleg nincs titkolni valód de mivel férj és feleség vagytok így te is megnézheted az ő e-mailjeit, sms-eit stb. egy idő után megunja és abba fogja hagyni.
4/11 anonim válasza:
Mutasd meg neki úgy, hogy közben te is szépen belenézel a telefonjába.
Az én férjem így bukott le, a saját féltékenysége miatt, persze kiderült, azért, mert magából indult ki.
5/11 anonim válasza:
Semmi köze a magánlevelezésedhez, a telefonjaidhoz, emailjeidhez.
6/11 anonim válasza:
Hát, 3 lehetőség van. Vagy megmutatod neki, cserébe ő is az övét és reméled, hogy majd ráun, vagy megmutatod neki, cserébe ő is az övét, és a végén ő már nem mutatja meg de a tiédet ellenőrizni akarja, vagy nem mutatod meg neki, mert eleve ilyen kérése nem is kellene, hogy legyen, ha megbízna benned.
7/11 anonim válasza:
gondolom titkolnivalód van és azért nem mutatod meg..
car ügy :(
8/11 anonim válasza:
én épp az előbb mutattam meg a telefonom minden kis zugát a páromnak, h lássa, nincs semmi titkolnivalóm :/
9/11 anonim válasza:
21:28
Fantasztikus kapcsolat lehet :S
10/11 napietus válasza:
ne magyarázkodj, méltatlan. Neked írták, nem neki. fogadja ezt el. ha magyarázkodsz csak rosszabb. ha hisztizik emiatt, mondd neki, hogy legyen szíves felnőtt férfi, és ne óvodás kislány módjára viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!