Anyám nem akarja hogy hazaköltözzem, mit csináljak, mit
kellene neki mondanom?
Figyelt kérdés
Külön költöztem egy éve, de egyre nehezebb itt lakni, nem részletezném, egyszerűen a lakásnak van egy olyan negatív energiája hogy semmit sem tudok itt csinálni. Tanulnom kellene, vizsgáim vannak év végén, jövőre érettségizem, de egyszerűen nem megy semmi. A lakást anyám bérli, emellett 60ezer forint zsebpénzt is kapok/hó mivel a lakáson kívül mindent én fizetek ide. Ha hazaköltöznék még csak pénzt sem kellene ennyit adnia, de úgy tűnik ez sem érdekli, azt mondja nem férünk el otthon. (Most hárman laknak ott, ő, a barátja és a húgom, kb. 65 négyzetméteres a lakás.) Mielőtt elköltöztem, vagy 5-6 éve ott laktunk négyen és nem volt semmi probléma (mármint tényleg nem a legjobb a lakásnak az elrendezése, de azért nem egymás nyakán laktunk akkor sem, külön szobáink voltak). Amúgy meg nem vagyunk rosszban, a barátját is kedvelem, ő is minket, szóval nem értem miért nem enged haza. (közben meg neheztelni szokott rám, amiért nem látogatom gyakrabban)
Anyukádnak biztos kényelmes, hogy te ott vagy, mint ingyen munkaerő. Oké, a lakbért ő fizeti, de azt egyébként is fizetnie kéne, hisz az irodája. Neked ad 60 ezret, és abból fizetsz rezsit, meg az ellátásodat? Plusz még dolgozol is neki.
2011. máj. 6. 16:08
12/18 anonim válasza:
Anyukaddal probald egbeszelni, hogy milyen idoben akarsz tanulni, akkor nem tudsz felelos lenni a clienseiert. Ugy nez ki, anyukad azert akarja hogy itt lakj, utana nezel az irodanak, nem tornek be, es titkarnoje is van. Ez mind OK, csak beszeld meg vele, mikor van a Te idod, sajatmagadra.
Egyebkent, elgondolkoztal? Lehet hogy otthon sem olyan rozsas a heyzet, lehet hogy anyukad azert nem akarja hogy visszakoltoz.
2011. máj. 6. 16:12
13/18 A kérdező kommentje:
Nem, abból a pénzből én csak a kajámat, ruháimat, telefont és ha valami egyébre kell, ezeket fizetem.. Jó, tudom én hogy elméletileg nem rossz a helyzet maga, de mégis az.
2011. máj. 6. 16:14
14/18 A kérdező kommentje:
16:12
Mármint hogy nem rózsás otthon a helyzet? Megvannak otthon, húgommal is szoktam sokszor találkozni, elmondja mi a helyzet általában..
2011. máj. 6. 16:15
15/18 anonim válasza:
kezdem érteni azt hiszem :)
te akartál elköltözni középsuli 2.-ban, igaz? 16-17 évesen?
most 1 év után visszamennél de anyukád nem akarja.
ebből én, mint anya, azt szűröm le, hogy anyukád ezzel azt mondja neked, felnőtt ember lettél, te választottad ezt, tetteidnek következményei vannak ami már a te problémád.
csinosítsd ki a lakást rendezd át. vagy míg anyukád dolgozik, te menj haza tanulni
2011. máj. 6. 16:21
16/18 anonim válasza:
Na igen. Anya mondja, ez nem atjarohaz. De, egy 16-17 evesnek csak megbocsatunk, A felnottek is vetkeznek sokkal nagyobb hibaval.
2011. máj. 6. 17:22
17/18 anonim válasza:
mi van köll mosni meg főzni magadra, és rögtön hiányzik anyu?
2011. máj. 6. 17:48
18/18 A kérdező kommentje:
Otthon is én takarítottam mindig idősebb testvér lévén és főztem magamnak szóval ezt buktad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!