Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tennétek vmit, ha olyan...

Tennétek vmit, ha olyan rokonotok lenne, aki irdatlan koszos, nem fürdik, stb?

Figyelt kérdés

Nem élünk együtt, de közeli rokon (nem szülő). Gyakran találkozunk, és én már menni se szeretek hozzá, mert az egész lakás koszos, ő pedig nem fürdik. Nekem mutatja a vörös hólyagokkal teli hónalját, én meg nem mondhatom, hogy BAKKER, FÜRÖDJÉ' MÁ', MERT LEROHAD A BŐRÖD! Talán ha egy hónapban egyszer magára csapat egy kis vizet. Rendes fürdőszoba van, melegvíz is van, tehát az nem lenne probléma. A kád viszont retekcsíkos, mert mindenre használják, csak fürdésre nem.

Dezodor, spré literszámra megy, és azt hiszi, ettől ápolt (!) -szó szerint. Ruhája koszos, azt hiszi, tiszta. Egyszerűen nem látja meg a koszt.

Ha én nála vagyok és leülök, a nadrágom feneke bűzlik utána, tehát az kapásból megy a szennyesbe.

Mindenhol kiütések vannak rajta, és nem érti, hogy miért. WC után mondanom sem kell, hogy nem mos kezet, esze ágában sincs, a kutyáival együtt eszik-alszik. Kezet kutyázás után se mos, szerintem semmi után se mos. Vízdíja alig van.

A legfurcsább, hogy így is van barátnője, mert nem egy idős emberről beszélünk, hanem egy harmincas fiatalemberről. Ha ránézek a barátnőjére, mindig az jut eszembe, hogy hogy van gusztusa hozzá.

Szólni nem fogok, mert nem sérthetem meg. Tisztasági csomagot, tusfürdővariációkat, ilyen-olyan kozmetikumokat már kilószámra kapott, de egyik karácsonytól a másikig kitart egy csomag, sokszor 2 évig is tartott (láttam kitéve a fürdőben és nem fogyott el). Csak a dezodor fogy, azt kell venni neki, hogy örüljön. Mit lehet tenni? Élve fog elrothadni, ha így folytatja.

2011. máj. 5. 17:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
14%

Nem épp hasonló a helyzet, de apámnak az egyik bátyja csöves, nincs se munkája se háza, vmi erdőben vagy hol él. Akkora bunkó egy állat hogy meg se kell szólalnia de én már nyúzom magamról a bőrt. Csak azért szokott hozzánk járni hogy pénzt kunyeráljon. Apám talán sajnálja azért ad neki, egyáltalán engedi be a lakásba, de nekem már annyi rossz szót szólt hogy ha én nyitok ajtót elküldöm a p*csa. Menjen máshoz kéregetni.

18/l

2011. máj. 5. 18:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

17:58 vagyok

A hajmosást említi valaki: erről jut eszembe, hogy nagybátyám hajat se igen mos, mikor nagy nehezen bekerül a mosásba az ágynemű, FEKETE a párnahuzat! és egyszer véletlenül hozzá került egy párnahuzatom, rózsaszín (pedig kínosan ügyelünk arra, hogy külön mossunk neki és csak a sajátja keveredjen hozzá vissza tisztán, mert őt aztán nem érdekli, használja). Kimoshatatlanul szürke és fekete lett a rózsaszín párnahuzatom!

A mosáshoz még annyit, hogy könyörögni kell neki, hogy adja mosásba a ruháit. Kéthetente (!!!!) váltott alsógatyát, azaz a koszost visszahúzza fürdéskor, stb... És mikor a mosnivalót válogatjuk, ronggyal fogtuk meg a cuccait, mert pl a kéthetes gatyáján vastagon állt a kaka... Szerencsére sikerült ránevelni, hogy naponta váltson alsóneműt legalább, és apukám annyit is elért (nagyon nehezen), hogy 3 naponta fürödjön, de ez se elég, mert nehéz fizikai munkát végezm, úgyhogy több kéne... Hihetetlen undorító, nem kívánom senkinek.

Szerencsére már nem lakom otthon, a szüleimet nagyon sajnálom. Sajna a tesómmal mi örököljük majd a nagybácsit, aki még mindig "csak" 43, de én pl tuti, hogy otthonba adom, és szerintem a tesóm is. Nem élhetjük így le az életünket. Ilyen emberrel nem lehet.

2011. máj. 5. 18:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen rokonom.Nagyon büdös volt,különösen a szája.Nem vette észre,hogy a közelében tüntetőleg befogom az orrom,hátrálok.Egyszer szóvá tettem,annyira nem bírtam elviselni.Teljesen ki volt magából kelve,káromkodott.De akkor se fürdött..
2011. máj. 5. 18:53
 14/17 anonim válasza:
Mondd, muszáj meglátogatni? Ha téged zavar, akkor miért mész oda?
2011. máj. 5. 19:06
 15/17 anonim ***** válasza:
59%

Ez gusztustalan.Én biztos nem tenném be a lábam egy ilyen lakásba.. arról nem is beszélve,hogy milyen szégyent hoz az emberre ha kiderül,hogy a te rokonod még magyarázkodhatsz is.

Én nem bratyiznék egy ilyen igénytelen,mosdatlan férfival,ha rokon ha nem..

2011. máj. 5. 19:45
 16/17 anonim ***** válasza:

18:17-nek.

Hát ne haragudj, de ez nekem nagyon furcsa. Én biztos nem tudnám hagyni, hogy a testvérem az utcán vagy erdőn lakjon, ha nekem van lakásom. Még akkor is ha a családommal élek. Nálunk anya testvére is majdnem hajléktalan lett, egyértelmű volt, hogy anya segített neki. Szerintem a kérdező esete teljesen más.

2011. máj. 5. 21:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen ismerősöm(idősek) aiki 1héten max 1*fürdenek,ha mosdanak akkor se mosdanak meg rendesen(látom hogy feketlik a nyakuk)ki van rohadva a fogaik,pedig már mondtam hogy inkább húzassák ki,mert egy okoz egy2 gondot egy rohadt fog a szájban,Szájuk tátva nyítva bűz meg szépen kijön,de legalább szájöblögetőt,fertőtlenítőt használnának,Napokig van rajtuk egy zokni(nyáron is),és poló is,körmük retkes.A lakás is retkes,és büdös,majd be hányok ha megyek hozzájuk,semmit nem fogadok el tőlük ha megyek hozzájuk,de ezért meg haragszank.De ők még deot sem használnak...
2011. máj. 6. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!