Melyek azok a nevek amelyeket soha nem adnál a gyermekednek?
Rikárdó, Fernandó... és a többi ilyen név az ilyen extra gáz brazil sorozatokból
Mari, Ildikó, Zsanett,Ilonka, mindenféle gyümölcsnév(Eperke, ribizli stb), Tea....
És még sorolhatnám.
Hát azokat a neveket,amiket a réti négerek adnak a gyerekeiknek,-többet is leírtak itt- azokat én sem adnám nyilván.
Amitől még a hideg is kiráz az a Krisztián! Továbbá sose adnék ilyen neveket: Valéria,Aladár,Benjámin,Emánuel,Pál,Szilveszter,Georgina,Szimonetta,Klementina.....
25/N
Eluália! Képzeld el becézve: Eáluiáliácska, Elájulácska
Laura! Nekem olyan édeskés, negédes.
Eperke! Képzeld el 85 éves, és Eperke!
Tóbiás! Bohócnév
A lilit biztos kihagynám, mert szerintem a következő osztályokban leglaább 10 lili lesz. xD
kitti szintén, nem szeretem.
a béna neveket se, tóbiás tényleg elég béna, hugó... xD
A hunor se jön be. Valóban azt nehezebb kitalálni, mi tetszik. :D
Martin,Noel,Ármin,Ábel,Benjámin,Koppány,Vajk,Lajos,Rege...
Emese,Tünde,Irma,Pálma,Györgyi,Felícia,Dzsenifer,Sára...
nem adnám pl Tifani,Cintia,Bettina,Anita neveket
Meg még sokat nem adnék ,de annyit le se tudnék írni.
Tetris válaszát végigröhögtem! Jó fej lehetsz! :-))
Amit én nem adnék:
-olyan nevek, amikből van közeli rokonom, jó ismerősöm, pl György, Andrea, Zoltán (ebből van több is), Gyula, Georgina, Éva, Brigitta, stb
-tipikus fekete nevek: Rikárdó, Dzsesszika, Márió, Szamanta, stb
-sorozatnevek magyarítva: Döníz, Maricsuí, Pamela, stb
-idióta nevek: Leokádia, Eulália, stb
-olyan is van, ami normális lenne, csak nekem nem hangzik jól: Szimonetta, Kíra, Lejla, Laura, Kálmán (mindig a Mikorka Kálmán jut eszembe), Ede, Hedvih
-és ami normális, jól is hangzana, csak 12 belőle 1 tucat: Katalin, Ferenc, Gabriella, Lajos, Tímea, Zita, Rita, Nóra, Sándor, stb
Azért van egy szép hosszú listám azokról is, amit adnék :-)))
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!