Külföldön sincs kolbászból a kerítés... amennyivel többet lehet keresni, azt elviszi a magas bérleti díj és magas rezsi, valamint a hazautazások költségei... szerintem!
És hogy ne legyek off: talán nem változott nagyban, bár az új adó miatt picit kevesebbet keresek... - még jó, hogy nem vetnek ki rám gyerektelenségi adót, pff!
2011. máj. 5. 14:43
22/29 anonim válasza:
Rosszabbul, mert megszünt a munkahelyem, és most egy fizuból meg munkanélküli segélyből élünk a két fizu helyett. Ez még hagyján, de ha ez is letelik, akkor lesz gáz, ha nem találok addig melót.
2011. máj. 5. 15:04
23/29 anonim válasza:
Ténylegez most, hogy van? Ha letelik a munkanélküli segély ami 3 hónap, utána csak a 28500-at kapod?
2011. máj. 5. 15:09
24/29 anonim válasza:
Nem élek rosszabbul, de a válság illetve a magas árak miatt még spórolósabb lettem. Pl: két hónapja rossz a telefonom, mp4 lejátszóm is, de nem vettem újat, nélkülük is lehet élni inkább próbáálok gyüjtögetni.
2011. máj. 5. 15:15
25/29 anonim válasza:
Én Londonban élek,4éve azért költöztem el a férjemmel,hogy egy új életet kezdhessek.Azóta csak sajnálom Magyarországot,hogy olyan amilyen.Itt sokkal jobban élünk,szinte mindenünk megvan és most összejött egy pici is.:)
Szebb jövőt!
2011. máj. 5. 15:27
26/29 anonim válasza:
uGYANÚGY MINT TAVALY,ÉS AZELŐTT....SZ@RUL:(
Talán ha ebből a házból elköltözük akkor tartunk majd tyúkokat,meg disznót,és nem kell venni 1200-ért a húst,meg 35-ért a tojást.Lesz kertünk,azt műveljük,és kis csirkét is nevelünk majd:)Akkor talán tudunk kicsit jobban élni.De 3 gyerek van,ebből már tudja az akinek van több gyereke,hogy az mivel,és mennyi kiadással is jár.De azért neveljük őket,és kész!
2011. máj. 5. 16:36
27/29 anonim válasza:
én inkább azt mondanám ugyan ott vok egy helybe:S ki fizetem a tartozásokat számlákat ..de megint nem volt melom megint tartozok :S F/24
2011. máj. 5. 18:14
28/29 anonim válasza:
Nem irigylem azt aki jobban él, és nem is pontozom le. Mi is csak akkor veszünk valamit ha össze jön rá a pénz. Hitelből sosem. Viszont a lakást másképp nem tudtuk volna, és a gyerekek egészsége miatt mi kénytelenek voltunk hitelhez folyamodni. Most munkanélküliként sajnos nagyon nehéz. És Engem is érdekel a kérdés, mi lesz ha lejár a munkanélküli, és az ember nem talál munkát?
2011. máj. 6. 09:40
29/29 anonim válasza:
Rosszabbul! Apu vállalkozó, és eddig még alig voltak munkái, tavaly azért jóval több munkát kapott, és most elég sok pénztől elesünk így.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!