Ezt most elmondjam az apukámnak? :|
Szerintem az anyukám megcsalja az apukámat. :/
Mert mindig a gép előtt ül és levelezik valami pasival.
Egyszer láttam hogy olvasott az anyukám egy e-mailt és tele volt szivecskékkel.Meg chateltek azzal a pasival és ilyeneket írnak hogy:
nagy szeretlek,mikor találkozunk?
meg : hogy vagy drágám,remélem jól.
úgy köszöntek el egymástól hogy szeretlek,cupp.
:/ ezek után mit gondoljak?:(
ilyeneket hogy nagyon szeretlek még az apukámnak se mondja... meg egyszer kiküldött az anyukám a szobából ,hogy elintéz egy telefont és hallottam ilyen férfi hangot.Persze ez nem bizonyíték,de akkor is miért küld ki?soha nem szokott kiküldeni.
Nagyon nagy bűntudatom van,hogy el kéne mondanom az apukámnak,de nem akarom mert akkor szomorú lenne és elköltözne..itt hagyna az anyámmal -_-" :(( már csak az kéne.Viszont ha nem mondom el akkor így nem tudok az anyukám szemébe nézni és beszélni vele mintha semmi se lenne...
Mit csináljak?:(
:(
Én is arra gondoltam,hogy lehet hogy azért csalja meg az anyukám az apukámat,mert részeg. :((
de akkor is... én az apukámhoz 100x jobban mennék mint hogy anyukámmal maradjak.
köszi a válaszokat!
Kérdező, úgy gondolod, hogy anyukád nem törődik veled,és azt is írod,hogy kiabál.
Rossz módszert választott a nevelésedre, de több a semminél.A törődés egy nem túl szerencsés változata.
Az apukádat mennyire foglalkoztatja, hogy mit csinálsz, és mit kellene csinálnod? Ha be van rúgva nap mint nap nem hiszem, hogy ez foglalkoztatja.Te pedig a könnyebb utat járnád: oda húzol, ahol nincs követelmény.
Anyukád ha új párt talál magának az egyenesen következik abból, hogy a férje büdöset lehel, részeg, nem tud magáról. Nem neked kell a testi közelségét elviselni.
Szólhatsz apádnak, de attól ő még részeges marad, akitől minden nő elborzad. Megvan az oka anyukádnak, hogy keressen egy tiszta szagú embert magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!