Ezt most elmondjam az apukámnak? :|
Szerintem az anyukám megcsalja az apukámat. :/
Mert mindig a gép előtt ül és levelezik valami pasival.
Egyszer láttam hogy olvasott az anyukám egy e-mailt és tele volt szivecskékkel.Meg chateltek azzal a pasival és ilyeneket írnak hogy:
nagy szeretlek,mikor találkozunk?
meg : hogy vagy drágám,remélem jól.
úgy köszöntek el egymástól hogy szeretlek,cupp.
:/ ezek után mit gondoljak?:(
ilyeneket hogy nagyon szeretlek még az apukámnak se mondja... meg egyszer kiküldött az anyukám a szobából ,hogy elintéz egy telefont és hallottam ilyen férfi hangot.Persze ez nem bizonyíték,de akkor is miért küld ki?soha nem szokott kiküldeni.
Nagyon nagy bűntudatom van,hogy el kéne mondanom az apukámnak,de nem akarom mert akkor szomorú lenne és elköltözne..itt hagyna az anyámmal -_-" :(( már csak az kéne.Viszont ha nem mondom el akkor így nem tudok az anyukám szemébe nézni és beszélni vele mintha semmi se lenne...
Mit csináljak?:(
Akármi is lesz, azt semmiképpen se gondold, hogy esetleg miattad mennek szét. Nagy butaságot írt, aki ezt írta. Ha úgy döntesz, hogy elmondod, akkor sem te leszel a hibás.
Én is azt mondom, hogy először anyukáddal beszélj.
Anyukáddal próbálj beszélni erről. Hogy te olyan furán érzed magad, mert kiküldött, és hogy egyszer egy odapillantottál, és szivecskét láttál, és nem akarsz rosszon fantáziálni, szóval inkább megkérded. Figyelj, ha kiakad, akkor egyértelmű, és szégyellheti magát. És lehet,hogy le is állítja magát szégyelmében. Persze neked rosszul eshet a reagálása, ha ez lesz. Viszont lehet, hogy elbeszélgettek rendesen az esetről.
Te ismered anyud, hogy mire számíthatsz tőle.Készülj fel, hogy nem fogja szeretni a leleplezést, de akkor is segíthetsz vele a jövőre nézve.
Én hibásnak érezném magam. :(
Anyukámmal ha ilyenről beszélnék elküldene melegebb éghajlatra.
Viszont azt kipróbálom,hogy rákérdezek apukámnál,hogy mit csinálna ha megcsalná anya.Kicsit meg tudok többet és amikor halál biztos leszek benne(most is biztos vagyok benne,de még több bizonyítékot szerzek) elmondom az apukámnak.
Nagyon köszönöm a hasznos válaszokat!
Tényleg sokat segítettetek.
Velem is ugyan ez a helyzet.Mintha én írtam volna olyan a te eseted is.Bár én nem még szóltam de így is megy a veszekedés csak a pénzen.Ha még ez is kitudódna nem tudom mi lenne.El akarnak válni de én miattam nem akarnak, vagyis addig biztos nem ameddig 18 éves nem leszek.Én már tönkrementem, depressziós vagyok és csak az a célom hogy innen elmehessek.Nagyszüleim nem élnek, és én egyikkel sem akarok maradni.Még csak 15 éves vagyok így még egy jó ideig muszáj lesz ezt tűrnöm.Lehet nekem csak ez az élet jut. No az a lényeg hogy én sem tudom mit tegyek.Így sem jó, és úgy sem jó. :S
Bocs a kisregényért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!