Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt most elmondjam az apukámna...

Ezt most elmondjam az apukámnak? :|

Figyelt kérdés

Szerintem az anyukám megcsalja az apukámat. :/

Mert mindig a gép előtt ül és levelezik valami pasival.

Egyszer láttam hogy olvasott az anyukám egy e-mailt és tele volt szivecskékkel.Meg chateltek azzal a pasival és ilyeneket írnak hogy:

nagy szeretlek,mikor találkozunk?

meg : hogy vagy drágám,remélem jól.

úgy köszöntek el egymástól hogy szeretlek,cupp.

:/ ezek után mit gondoljak?:(

ilyeneket hogy nagyon szeretlek még az apukámnak se mondja... meg egyszer kiküldött az anyukám a szobából ,hogy elintéz egy telefont és hallottam ilyen férfi hangot.Persze ez nem bizonyíték,de akkor is miért küld ki?soha nem szokott kiküldeni.

Nagyon nagy bűntudatom van,hogy el kéne mondanom az apukámnak,de nem akarom mert akkor szomorú lenne és elköltözne..itt hagyna az anyámmal -_-" :(( már csak az kéne.Viszont ha nem mondom el akkor így nem tudok az anyukám szemébe nézni és beszélni vele mintha semmi se lenne...

Mit csináljak?:(

2011. máj. 4. 19:58
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

20:20 - sajnálom :(

nálunk is veszekednek...de nálunk amiatt mert apukám állandóan részeg.Talán ezért is lép félre az anyukám...

Sajnos nekünk ilyen sors jutott :(

Belecsöppentünk a felnőttek csúnya világába...

2011. máj. 4. 20:25
 22/32 anonim ***** válasza:

20:20-as vagyok.

Legalább egy hasonló sorstárs akad. :S

2011. máj. 4. 20:27
 23/32 anonim ***** válasza:

20:12: Ez nem ok arra, hogy neki ítélje a bíróság, de már elég idős ahhoz, hogy meghallgassák a véleményét, így mondhatja, hogy az édesapjával maradna.

Szerintem is inkább anyukádnak mondd el, de higgyétek el (többesszámban, mert többeknek szól:)) jobb az, ha szétmennek a szüleitek, mint ha állandó stresszben éltek. 15 éves voltam, mikor elváltak a szüleim, azóta teljesen megváltozott az életem, pozitív irányban. Előtte befelé forduló voltam, elvesztettem a barátaimat, majdnem megbuktam, mert semmi sem érdekelt, stb.. Most meg vannak barátaim, jól érzem magam, nem feszengek, mindkét szülőmmel jobb a kapcsolatom:) Most 18 éves vagyok. Csak ösztönzésül, hogy lehet jobb is:)

2011. máj. 4. 20:31
 24/32 anonim válasza:
Ha apud állandóan részeg, akkor nincs is mért sajnálnod. itt a válasz. Nézd nem akarom egyiket sem védeni, tudom milyen ez, hiszen a családban csak én tudom hogy anya csalja apát :S Nálunk annyi a különbség hogy apa külföldön dolgozik.... eddig én sem találtam megodást...nálam is játszik pánikbetegség, szorongás stb... DE gondolj bele. apud mindig részeg, tehát anyudnak ezt el kell viselnie, valószínű, hogy már semmit nem kap meg apudtól amire szüksége lenne. Ő is emberből van. te nem látsz olyan szinten bele a kapcsolatukba, hogy tudd hogy mi zajlik közöttük. Lehet, hogy már csak miattad vannak együtt. De akárhogyan is döntessz anyudat nem ítélheted el, mert nem látsz a dolgok mögé. Ha úgy döntessz, hogy elmondod akkor tudnod kell, hogy ami ez után történik az semmiképp sem a te hibád. Ezt ők rontották el. Viszont arra nagyon vigyáz, hogy még véletlenül se alkoholos álapotában adagold neki...nem tudhatod hogy mit vált ki belőle :S És amúgy abban sem kell 100%-ig biztosnak lenned, hogy esetleg apudnak nincs senkije... MIndenesetre kitartás neked. teljes mértékben együttérzek veled....
2011. máj. 4. 20:41
 25/32 anonim ***** válasza:

Na és mi lesz akkor ha kiderül, hogy apud is csalja anyudat????

Hmmm?? Világgá szaladsz? :)

Hagyd rájuk! Lehet ők ezt már megbeszélték...

(hiába írják itt, hogy ha szólsz akkor sem leszel az oka annak hogy szétmennek, ezt felejtsd el! Igenis oka lehetsz, akkor ah szólsz. Tudod ez pont olyan mikor a legjobb barátodat csalja a nője és te tudsz róla... vajon mit csinálj? Semmit, az ő dolguk, legalábbis bölcs ember nem üti bele az orrát mindenbe és meg tudja állni hogy ne kotyogjon el semmit sem feleslegesen...)

2011. máj. 4. 21:15
 26/32 A kérdező kommentje:

Attól még hogy az apukám részeg,jobban szeretem őt.Mert az anyukám állandóan kiabál velem és le se sz*r.

Azt hiszem még gondolkozok hogy mit tegyek.Annyira nehéz :(

Köszönöm a válaszokat!

2011. máj. 4. 21:36
 27/32 anonim ***** válasza:
Ne szólj!!! És az nem ok arra h apudhoz ítéljenek h anyud megcsalja, de ha apud részeges, akkor nem fognak neki ítélni. Ha elválnának lehet lemenne anyukádról a stressz és normálisabb lenne... De ne szólj semmiképp. Mert tényleg az ő dolguk.
2011. máj. 4. 22:37
 28/32 anonim válasza:

Sajnállak :( Az én szüleim is elváltak 11 éves koromban :(

Javaslom, hogy beszélj édesanyáddal erről, és ha úgy látod, hogy nem őszinte, mondd azt, hogy tudsz róla. (még ha nem is tudsz, ettől mindenki beszarik.) Legvégső esettel gyere azzal, hogy édesapád, sose csalná meg őt. Meg, hogy köztetek marad.

Meg mondj ilyeneket, hogy ezzel csak neki ártasz..

Késöbb lehet, hogy megfogod bánni, hogy hazudtál neki, de hosszútávon megéri!

Ha gondolod írj privátot.

15/f

2011. máj. 4. 22:47
 29/32 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon-nagyon sajnállak!

Viszont lehetséges még egy variáció, amire eddig még senki sem gondolt!

Lehet, hogy apukád tudja, vagy sejti, hogy anyukádnak van valakije

és ezért részeg mindig?!

2011. máj. 5. 01:47
 30/32 anonim ***** válasza:
24%

15/f

Te hogy reagálnál ha sarokba szorítanának, és állandóan fenyegetőznének veled??? Gondolom neked sem tetszene!

Előttem lévő!

És mi van akkor hogy ha a feleségnek azért lett valakije (bár lehet hogy csak egy lelki barát) mert a férj állandóan részeg??? Lehet hogy a feleségnek elege lett abból, hogy a férj állandóan piaszagú, és ki tudja lehet hogy már bántotta is őt, és lehet ezért frusztrált?!

2011. máj. 5. 08:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!