Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagálnátok, ha a legjobb...

Hogy reagálnátok, ha a legjobb barátnőtök összejönne a pasitokkal?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Az a helyzet,hogy ma szakítottunk a barátommal.Elég korán hiszen csak 2 hete voltunk együtt. A lényeg az,hogy véletlenül az iskolába a barátnőm nem jelentkezett ki az egyik közösségi oldalról,és megláttam,hogy miket beszélgettek. Megbeszéltek egy randit(holott a barátnőmnek van pasija) és engem is kibeszéltek. A legjobb barátnőm volt!!! Nagyon jól tudta,hogy fájt a szakítás,bár igaz,hogy én akartam így,de fájt. Hogy tehette ezt? Mit tennétek ilyen helyzetben?Nagyon elvagyok kenődve,nem tudom mit tegyek. Előre is köszönöm a válaszokat!!!16L
2011. máj. 4. 19:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hogy reagálnátok, ha a legjobb barátnőtök összejönne a pasitokkal?

Bocsi szakítás után már nem a pasid.

2011. máj. 4. 19:49
 12/15 anonim válasza:
Mindig azt tedd amit veled szeretnéd, hogy tegyenek.Te szeretnéd a barátodat és a barátnődet is megtartani? Ülj le külön-külön velük és tisztázd ki mit szeretne, mond el mennyire fáj amit tettek Veled. Hozzáállásukból leszűrheted mit teszel később. Megbocsájtani csodálatos.
2011. máj. 4. 19:52
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen,de mivel csak ma szakítottunk így akartam fokozni,mert ő még szeret,nem rajta múlt a szakítás.Pont azért szkítottam vele,mert más lányoknak is tette a szépet.Köszönöm egyébként a válaszokat!Holnap elbeszélgetek a "barátnőmmel" erről a dologról.
2011. máj. 4. 19:57
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen,de mivel csak ma szakítottunk így akartam fokozni,mert ő még szeret,nem rajta múlt a szakítás.Pont azért szkítottam vele,mert más lányoknak is tette a szépet.

cica egyik mondatod üti a másikat,ha ő annyira szeretne téged,nem tette volna másoknak a szépet melllőled,kettő nem jött volna össze egyből a barátnőddel mikor szakitasz vele,lehet még örült is hogy nem neki kelett téged lapátra tenni,szerintem a két heteddel csak egy trófea voltál neki a sok között. És ne a barátnőddel beszélgess el mert őt sem tartja két hétnél tovább,hanem a pasival kéne ,és nehogy visszaakard kapni,az ilyen pasinak mindegy csak luk legyen.Ne akarj egy luk lenni.

2011. máj. 4. 20:48
 15/15 anonim válasza:
100%
Szerintem nem az a gáz, ha összejönnek, mivel megértheted valahogy, hanem, hogy kibeszéltek a hátad mögött. Ez a szemétség.
2011. máj. 5. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!