Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek apám normális?...

Szerintetek apám normális? Mindennek lehord mert nem kapcsoltam be neki egy zenét.

Figyelt kérdés

Itt gépezte, néztem a facebookon a hülyeségeket, egyik osztálytársam megosztott egy zenét..valami magyar zenét amit én nagyon nem szeretek egyenesen hányingert kapok tőle. és apu meg mellettem levő szobába "aludt" vagyis azt hittem. én meg csak elinditottam azt a zenét de mikor meghallottam hogy magyar egyből ki is kapcsoltam. apám meg meghallotta és mondta hogy kapcsoljam vissza az szép zene. én meg mondtam neki hogy nem. és akkor elkezte mondani hogy de szemét vagyok a k*va anyámat..én meg mondom hogy hát de nekem nem tetszik ugyhogy nem kapcsolom be. aztán megin elkezdett csunyán beszélni én meg felálltam hogy erre nemvagyok kiváncsi és becsuktam az ajtót. mert már szokása mindenért ilyen csúnyákat mondania rám. aztán később is úgy jött oda a szobám ajtajához hogy te rohadt ge*i így kérjél tőlem valamit a kva anyádat te kcsög ge*i így kérjél tőlem bármit is..deszemét vagy bmeg.

én már nem szoltam semmit inkább ráhagytam mer már annyira megszoktam hogy mindig ezt csinálja meg minek hergeljem mégjobban. ja de azt mondtam hogy már túlzásba viszed hogy ennyiér így kiakadsz csak mer nem kapcsolom be a zenét..de akkor meg a barátnőmmel jött hogy ha ezt ő kérte volna akkor neki bekapcsoltam volna az apámnak meg nem.. -.-

micsináljak? én már nem birom vele annyira várom hogy elköltözhessek..

15/L

2011. máj. 4. 17:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
jó, tudom én hogy ha bekapcsolom a zenét, akkor nem lett volna ez. de akkor éppen ki gondolta volna hogy egy apa ennyiért így reagál? mikor becsuktam az ajtómat abba is belevert egyet. de aztán bekapcsoltam neki. és jóó hangosra vettem a hangerőt. ha megnézem mások szüleit, mind tökre más..egyik sem beszél ilyen csúnyán a gyerekével mint ő velem..közel sem. pedig nekik a gyerekük meg egészen más mint én. sokszor kérdeztem apámat hogy ő jobban örülne ha énis cigiznék meg piáznék meg diszkóbajárnék meg mindenféle bandákba keverednék meg leszarnám a tanulást úgy, mint az osztálytársaim. erre természetesen azt felelte hogynem és nagyon örül hogy én ilyen vagyok. csak nem érzi rajtam hogy én szeretem őt. mert én nem becézgetem hogy édesapám meg stb. nemtudom, szerintem egy korombeli lány vagy fiu tökmindegy, már nemúgy mutatja ki a szeretetét mint egy 5 éves..azokat nem veszi észre mikor kaját csinálok neki..ez most vicces lesz, még télen mikor nagyon hideg volt a pizsamáját át melengettem hajszárítóval hogy kellemes legyen belebújnia. de semmi..ezekre nemis emlékszik. lehet hogy nem vagyok egy tökéletes gyerek de azért ezt nem hiszem hogy megérdemlem. mer már nem fáj csak idegesít és ezzel csak arra buzdít hogy minél jobban elakarjak költözni.
2011. máj. 4. 18:27
 12/15 A kérdező kommentje:
anyum az elhagyott már kiskoromban évente kb 3x meglátogat egy napot szóval engem nem érdekel az anyám, néha azt se tudom hogy még él-e mert annyira rossz életet él hogy az nemis élet sem nőnek sem férfinak..
2011. máj. 4. 18:32
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

jajj nehogy elhiggyétek neki!

legalábbis ne szóról szóra!

15 éves kamaszlány, nem olyan ártatlan mint aminek hiszitek!

biztos hogy túloz, még ha csak 1 kicsit is.

az előttem válaszolók már elmondták:

ha tudod hogy ilyen akkor miért nem kapcsoltad vissza a zenét?

ne mond hogy csak ő a hibás!

2011. máj. 4. 18:32
 14/15 A kérdező kommentje:
nem hibáztatlak amiért nem hiszed el hogy minden szavam igaz mert tényleg ilyenek a korombeliek, talán ha élőben megismernél, vagy beszélnél apámmal elhinnéd, ez biztos. tudom hogy hibás vagyok és tudtam hogy ilyen de ezt nem tudtam mert a mai nap nem volt semmi baj és azt hittem nemfog haragudni. amugy megkérdezhetem hogy hány éves vagy? aki azt írta hogy nehogy elhiggyék amit írok mert 15 éves kamasz lány vagyok? szerintem mindenki azt hisz el amit akar. te sajnos túl sok olyan lányt ismersz akik tényleg csak az >átlag< csoportba tartoznak. és ezaz átlag sajnos mamár az hogy mindenki cigizik piázik bulizik mindennap stb. elmondom neked én még soha nem voltam egy bulizó helyen. utoljára a családommal buliztam szilveszterkor 2008-ban.:) azis elég volt
2011. máj. 4. 18:38
 15/15 napietus ***** válasza:
figyelj, apukád egyedül nevel Téged. ezt kevés férfi vállalná. ha tleg minden igaz, amit írtál, akkor sem értem, hogy ennyire miért nem voltál képes?! ez persze nem menti őt, pont azért, mert egyedül nevel, jobban kéne vigyáznia a szavaira.
2011. máj. 4. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!