Hogy tudnám meggyőzni a szüleimet?
Szeretnék venni majd karácsony után 1 elektromos gitárt és a saját pénzemből de a szüleim nem nagyon engedik meg mert azt mondják úgyse veszem hasznát. Hogy tudnám meggyőzni őket ????
Válaszotokat előre is kösz

Komoly karrierterv lehet, ha az befolyásol, hogy az osztálytársaid mit gondolnak. 5 év múlva is ott lesznek?
Na, szerintem pont emiatt nem gondolják úgy a szüleid, hogy komoly terv lenne ez.
Lécci jobb ötlet nincs? :(
=(
de én azért lobbantam fe ennyire mert amikor 2 hete elektromosozztam akkor azt mondták hogy ebből lehet valami
Meg nem is rosszul nyomtam

Talán nem akartak megbántani..
Bocs, de hogy lehetne jó gitáros olyan emberből, aki szégyelli ezt a többiek előtt? Szerinted Slash szégyellte, hogy akusztikuson játszik? Nem, mert IMÁDTA. És alázattal csinálta. És ezért vitte ő addig, ameddig vitte.
Ilyen hozzáállással én sem engedném, hogy ennyi pénzt kidobj az ablakon. Mert kidobod.
Jó talán igazad van de énnekem most nagyon szarul esik minden PL.rontom a tanulmányi eredményemet meg semmihez nincs kedve most 1 hullám vőlgybe kerültem
És nehogy azt írd mert rosszak a jegyeim mert nem de akk is rontom

:D
Én megértelek, nyugi. De el kell döntened, hogy mit akarsz, és akkor azért mindent megtenni, lépésről lépésre.
Pl. cél: elektromos gitáron úgy játszani, mint Slash
Első lépés: megtanulni akusztikuson, hogy tudd az elméletet és az alapokat ---> ehhez kell egy akusztikus gitár, ehhez pedig pénz, ez eddig pipa
+ jól tanulni, hogy a szüleid engedjék hogy gitározz. Mert azt senkinek ne próbáld beadni, hogy ha megengedik, akkor jó kedved lesz, és az eredményeid is javulnak :) Legyenek jók az eredmények, és akkor engedékenyebbek lesznek.
Második lépés: ha már az akusztikus gitár jól megy, és még mindig akarod, akkor lehet továbblépni.
De mindig legyél jó tanuló, hogy nehogy emiatt szóljanak közbe a szüleid.
És ne azt figyeld, hogy mit szólnak majd mások...mert akkor sosem éred el a céljaidat, legyen az gitár vagy más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!