Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám meggyőzni a...

Hogy tudnám meggyőzni a szüleimet?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni majd karácsony után 1 elektromos gitárt és a saját pénzemből de a szüleim nem nagyon engedik meg mert azt mondják úgyse veszem hasznát. Hogy tudnám meggyőzni őket ????

Válaszotokat előre is kösz

2011. máj. 4. 14:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Komoly karrierterv lehet, ha az befolyásol, hogy az osztálytársaid mit gondolnak. 5 év múlva is ott lesznek?

Na, szerintem pont emiatt nem gondolják úgy a szüleid, hogy komoly terv lenne ez.

2011. máj. 4. 15:12
 12/24 A kérdező kommentje:

Lécci jobb ötlet nincs? :(

=(

2011. máj. 4. 15:14
 13/24 A kérdező kommentje:
De ez a problem hogy ők mindig itt lesznek
2011. máj. 4. 15:20
 14/24 A kérdező kommentje:

de én azért lobbantam fe ennyire mert amikor 2 hete elektromosozztam akkor azt mondták hogy ebből lehet valami

Meg nem is rosszul nyomtam

2011. máj. 4. 15:21
 15/24 anonim ***** válasza:
Milyen iskola ez? Hány éves vagy??
2011. máj. 4. 15:23
 16/24 anonim ***** válasza:

Talán nem akartak megbántani..

Bocs, de hogy lehetne jó gitáros olyan emberből, aki szégyelli ezt a többiek előtt? Szerinted Slash szégyellte, hogy akusztikuson játszik? Nem, mert IMÁDTA. És alázattal csinálta. És ezért vitte ő addig, ameddig vitte.

Ilyen hozzáállással én sem engedném, hogy ennyi pénzt kidobj az ablakon. Mert kidobod.

2011. máj. 4. 15:24
 17/24 A kérdező kommentje:

Jó talán igazad van de énnekem most nagyon szarul esik minden PL.rontom a tanulmányi eredményemet meg semmihez nincs kedve most 1 hullám vőlgybe kerültem

És nehogy azt írd mert rosszak a jegyeim mert nem de akk is rontom

2011. máj. 4. 15:28
 18/24 A kérdező kommentje:
Kérlek ezt érsd meg
2011. máj. 4. 15:30
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

:D

Én megértelek, nyugi. De el kell döntened, hogy mit akarsz, és akkor azért mindent megtenni, lépésről lépésre.

Pl. cél: elektromos gitáron úgy játszani, mint Slash

Első lépés: megtanulni akusztikuson, hogy tudd az elméletet és az alapokat ---> ehhez kell egy akusztikus gitár, ehhez pedig pénz, ez eddig pipa

+ jól tanulni, hogy a szüleid engedjék hogy gitározz. Mert azt senkinek ne próbáld beadni, hogy ha megengedik, akkor jó kedved lesz, és az eredményeid is javulnak :) Legyenek jók az eredmények, és akkor engedékenyebbek lesznek.

Második lépés: ha már az akusztikus gitár jól megy, és még mindig akarod, akkor lehet továbblépni.

De mindig legyél jó tanuló, hogy nehogy emiatt szóljanak közbe a szüleid.

És ne azt figyeld, hogy mit szólnak majd mások...mert akkor sosem éred el a céljaidat, legyen az gitár vagy más.

2011. máj. 4. 15:36
 20/24 A kérdező kommentje:
Értem de ezt hogy érhetem el??
2011. máj. 4. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!