Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 23-25 éves emberek miért...

23-25 éves emberek miért költöznek vissza a szülőkhöz amikor kaptak tőlük saját lakást?

Figyelt kérdés
25F, 23L, faluban laknak, a szülőktől kaptak egy 1+2-es lakást a városban csak a rezsit kellett fizetniük. Mindketten 100 körül keresnek, azt mondták drága fenntartani, meg hogy nincs meleg kaja.. Normálisak szerinted?
2011. máj. 3. 18:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
Mindketten külön keresnek 100-ast, ha jól értem, nem értem miért írták többen is, hogy összesen keresnek 100-ast! Annyiból meg már szerényen, de ki lehet jönni, ha nincs hitel a lakáson.
2011. máj. 3. 18:52
 12/17 anonim ***** válasza:
71%

Lusták,gyerekesek.

200ezerből nem lehet kifizetni a rezsit és még kajálni is 2 embernek???? na neee..

Nincs meleg kaja,mert nem főznek.Nembaj főz rájuk anyuci.:D:D Szánalmas szerintem ilyen indokkal hazakötlözni..

2011. máj. 3. 18:53
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
Azt írta a kérdez,hogy mindketten 100 körül keresnek,abból könnyebb kijönni
2011. máj. 3. 18:53
 14/17 anonim ***** válasza:
87%

Maga a szóban forgó pár adta meg a választ a kérdésre:

"azt mondták drága fenntartani, meg hogy nincs meleg kaja"

Szerintem sem normális. Nyilván ahhoz képest drága fenntartani, hogy eddig egyáltalán nem kellett erre költeniük. De 200ezerből ki lehet jönni ketten, Budapesten szűkösebben, vidéki városban kicsit bővebben. De hát nyilván nem szokták még meg az önállóságot, a házimunkát, az állandó együttlétet, egymásrautaltságot.

Nyilván jobban félre tudnának tenni, ha továbbra is otthon laknának és kiadnák a lakást, de nem biztos, hogy a pénz az egyetlen fontos szempont ilyenkor. Ez a szülőkkel és az egymással való kapcsolatuktól függ.

2011. máj. 3. 19:04
 15/17 anonim ***** válasza:
18%

"23-25 éves emberek miért költöznek vissza a szülőkhöz amikor kaptak tőlük saját lakást?"

"azt mondták drága fenntartani, meg hogy nincs meleg kaja.."

Mi a kérdés? Ja, hogy normálisak-e. Miért, hol a probléma?

2011. máj. 3. 20:25
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

balgák.

szerencsésnek mondhatom magam, kaptam a családomtól egy kétszobás lakást anno. most a párommal élünk benne ketten.

nos, a rezsi 50e, a kaja szintén ennyi, ezt a párom fizeti.

akárhogy is nézem, ez havi 100, a másik 100asból meg lehet(NE) félretenni, vagy eltapsolni, egyéni ízlés kérdése....

az önállóságomat nem adnám ilyen olcsón.

mondjuk ez valahol a szülők hibája is, hogy nem tanították meg a drága gyermekeiket főzni, és beosztani a pénzt. most ők szívták meg.

2011. máj. 3. 22:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Milyen jó lenne ha én is kapnék egy házat a szüleimtől. Ha mind a ketten keresnek 100at szerintem nem vészes
2011. máj. 4. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!