23-25 éves emberek miért költöznek vissza a szülőkhöz amikor kaptak tőlük saját lakást?
Lusták,gyerekesek.
200ezerből nem lehet kifizetni a rezsit és még kajálni is 2 embernek???? na neee..
Nincs meleg kaja,mert nem főznek.Nembaj főz rájuk anyuci.:D:D Szánalmas szerintem ilyen indokkal hazakötlözni..
Maga a szóban forgó pár adta meg a választ a kérdésre:
"azt mondták drága fenntartani, meg hogy nincs meleg kaja"
Szerintem sem normális. Nyilván ahhoz képest drága fenntartani, hogy eddig egyáltalán nem kellett erre költeniük. De 200ezerből ki lehet jönni ketten, Budapesten szűkösebben, vidéki városban kicsit bővebben. De hát nyilván nem szokták még meg az önállóságot, a házimunkát, az állandó együttlétet, egymásrautaltságot.
Nyilván jobban félre tudnának tenni, ha továbbra is otthon laknának és kiadnák a lakást, de nem biztos, hogy a pénz az egyetlen fontos szempont ilyenkor. Ez a szülőkkel és az egymással való kapcsolatuktól függ.
"23-25 éves emberek miért költöznek vissza a szülőkhöz amikor kaptak tőlük saját lakást?"
"azt mondták drága fenntartani, meg hogy nincs meleg kaja.."
Mi a kérdés? Ja, hogy normálisak-e. Miért, hol a probléma?
balgák.
szerencsésnek mondhatom magam, kaptam a családomtól egy kétszobás lakást anno. most a párommal élünk benne ketten.
nos, a rezsi 50e, a kaja szintén ennyi, ezt a párom fizeti.
akárhogy is nézem, ez havi 100, a másik 100asból meg lehet(NE) félretenni, vagy eltapsolni, egyéni ízlés kérdése....
az önállóságomat nem adnám ilyen olcsón.
mondjuk ez valahol a szülők hibája is, hogy nem tanították meg a drága gyermekeiket főzni, és beosztani a pénzt. most ők szívták meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!