Szülők! Titeket zavarna, ha a lányotoknak a barátnője pszichiátriára jár, és nyugtatókat szed?
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 17:01
21/23 anonim válasza:
Anno, amikor tizenéves voltam, én is pszichiátrián voltam nem egyszer, ittam is, és elég durva dolgaim voltak. Jópár barátnőm anyja ki volt rám bukva. Azóta eltelt 10 év, én meggyógyultam és boldogan élek a vőlegényemmel, sikeres vagyok a szakmámban és a magánéletemben is, míg a barátnőim közül valamelyik nős pasi szeretője lett, valamelyik hetente váltja a pasijait, valamelyik zugivó lett, és valamelyik még mindig a szülein élősködik, mert egy normális végzettséget nem szerzett még... Anno ők segítettek nekem, és bár a szülők megpróbáltak elmarni minket egymástól, de szerencsére nem sikerült, így most én segítek nekik talpra állni. A kocka bármikor fordulhat... Lehet hogy aki most ítélkezik, később ugyanúgy a pszichiátrián fog kikötni, mert történik valami az életében, ami mindent megváltoztat, míg az akit lenézett, mintapolgárként fog élni. Attól, mert valakinek van egy rossz periódusa, még lehet értékes ember. Persze ez az emberi természet, aki a földön van, abba még 1et bele kell rúgni.
22/23 anonim válasza:
Sokszor nehéz háttérrel rendelkezők kerülnek a kórházba lelki bajok miatt, akik pont emiatt megerősödhetnek, (ha nem olyan nagy a bántalmazásuk, hogy végleg tönkremenjenek)
23/23 anonim válasza:
Miért jár kezelésre? Nem mindegy.
Ha depressziós vagy valami trauma érte, ilyenek, akkor nem lehet probléma.
Persze, ha skizofrén vagy veszélyes lehet, akkor más a helyzet, de akkor nem ambulánsan kezelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!