Szülők! Titeket zavarna, ha a lányotoknak a barátnője pszichiátriára jár, és nyugtatókat szed?
Akkor nem értem :D
Ez olyan mintha egy 120 kg os ember azt mondaná egy 90kg osra, h "fogyj le te dagadt állat" :D
Azért ne hülyézze le senki az anyukát sem.
Szerintem meglehet érteni hogy félti a lányát.
Ha szépen elmondod neki,hogy mi baja a barátnődnek miért szedi a gyógyszert szerintem megfogja érteni!VAgy mutasd meg neki ezeket a beszélgetéseket.Lehet épp ez fogja meggyőzni:)
Anyukád egyszerűen aggódik. Én is biztos aggódnék főleg ha nem tudnám, hogy mi miatt szed gyógyszert a lányom barátnője.
Töltsetek együtt több időt, hogy anyukád is megismerhesse őt és hogy lássa, nincs miért aggódnia.
A pszichiátriai betegségek egyike se fertőző.
én bipoláris beteg vagyok, és rengeteg barátom van. a legjobb barátaim élete pedig csak javult, mióta ismernek.
Mert beteg vagyok, nem hülye :)
Én 24 éves vagyok és 17 éves korom óta pánikbeteg.
Járok pszichiáterhez és szedek gyógyszert is.
Ettől lennék én "hülye" anyukád szerint?
Gratulálok neki...
Innen üzenek, hogy ez egy betegség, senki nem tehet róla.
Én jó eredménnyel leérettségiztem, felvettek az egyetemre is, sok barátom van és komoly párkapcsolatom.
Tejesen normális életet élek, mosolygós és vidám vagyok.
Ha valaki nem képes felfogni, hogy nem csak "elmebetegek" szorulnak pszichiátriai segítségre (ez egy hülye középkori látásmód...) az csak őt minősíti.
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!