Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Titeket zavarna, ha a...

Szülők! Titeket zavarna, ha a lányotoknak a barátnője pszichiátriára jár, és nyugtatókat szed?

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 17:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%
Már bocs, de anyukád hülyébbnek tünik mint a barátnőd.
2011. máj. 3. 17:15
 12/23 A kérdező kommentje:
Pedig ő is járt, mert pánik beteg.
2011. máj. 3. 17:16
 13/23 anonim ***** válasza:
79%

Akkor nem értem :D

Ez olyan mintha egy 120 kg os ember azt mondaná egy 90kg osra, h "fogyj le te dagadt állat" :D

2011. máj. 3. 17:20
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
40 éves anyuka vagyok. Pár hónapja kiderült, hogy az egyik gyerekkori barátnőm-aki szintén hasonló korú, mint én- mély depresszióba esett, orvos kezeli, antidepresszánst és nyugtatót szed. Eszembe sem jutott, hogy emiatt elforduljak tőle, sőt még inkább mellé állok, és próbálok én is segíteni neki!
2011. máj. 3. 17:25
 15/23 anonim ***** válasza:
Bár nem vagyok még anyuka, de engem speciel nem zavarna.
2011. máj. 3. 17:33
 16/23 anonim ***** válasza:
54%

Azért ne hülyézze le senki az anyukát sem.

Szerintem meglehet érteni hogy félti a lányát.

Ha szépen elmondod neki,hogy mi baja a barátnődnek miért szedi a gyógyszert szerintem megfogja érteni!VAgy mutasd meg neki ezeket a beszélgetéseket.Lehet épp ez fogja meggyőzni:)

2011. máj. 3. 17:35
 17/23 anonim ***** válasza:

Anyukád egyszerűen aggódik. Én is biztos aggódnék főleg ha nem tudnám, hogy mi miatt szed gyógyszert a lányom barátnője.

Töltsetek együtt több időt, hogy anyukád is megismerhesse őt és hogy lássa, nincs miért aggódnia.

2011. máj. 3. 17:47
 18/23 anonim ***** válasza:

A pszichiátriai betegségek egyike se fertőző.

én bipoláris beteg vagyok, és rengeteg barátom van. a legjobb barátaim élete pedig csak javult, mióta ismernek.

Mert beteg vagyok, nem hülye :)

2011. máj. 3. 17:48
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Én 24 éves vagyok és 17 éves korom óta pánikbeteg.

Járok pszichiáterhez és szedek gyógyszert is.

Ettől lennék én "hülye" anyukád szerint?

Gratulálok neki...

Innen üzenek, hogy ez egy betegség, senki nem tehet róla.

Én jó eredménnyel leérettségiztem, felvettek az egyetemre is, sok barátom van és komoly párkapcsolatom.

Tejesen normális életet élek, mosolygós és vidám vagyok.

Ha valaki nem képes felfogni, hogy nem csak "elmebetegek" szorulnak pszichiátriai segítségre (ez egy hülye középkori látásmód...) az csak őt minősíti.

L/24

2011. máj. 3. 17:50
 20/23 anonim ***** válasza:
Egyébként a barátnődre nézve te veszélyesebb lehetsz mint ő rád, gondolom nincs rendben a családi háttere, ha ilyen fiatalon ki van bukva.
2011. máj. 3. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!